ad barvy car & nodu)
cau stb, nejsou to konstanty, tahaji se z databaze, ktera je updatovana podle stavu site - vzhledem k tomu, ze to neni konecna podoba, tak to zatim tolik nehlidam...
ad simi&mapa)
to jsem mu navrhnul hned prvni den, co jsem tu mapu pustil do fora.
ad velikost mapy)
mapa vetsi nebude - uz v 450x350 to docela zatezuje server - to simiho mapa nedelala, ale zase neumoznovala zoom...
Netdave: dit jo, ja sem rekl ze pokud budes chtit tak zapracuju... dokonce sem ti napsal i vizi co bych udelal, ale od tebe nulova odpoved :( takze sem to vzal ze nechces abych na tom delal, ze to zvladnes.. to bylo cele... bohuzel tahle diskuze neumoznuje (jako jinejch dobrejch veci) uchovavani odeslanych pm, takze to u sebe nemam.
Ja tedy opakuju, ze zapracuju - jako ze neco udelam, kdyz mi bude dan prostor... btrw: sem se samolitr zase nakrk, ze sem udelal mapu, pak byly body presunuty k tobe, lidi me kazdej den pisou kolik mam vlastne bodu a nakonec nic.. proste sem si zacal zkouset ty dalsi veci co sem chtel udelat na novy mape (na dalsi co sem zacal delat). Klidne toho zase necham, ale fakt nechci zacinat treti mapu.. Takze bych byl happy, kdyby si se nak rozhodl, jest-li jo nebo ne..
..pokud je vse nedorozumeni, pak ok, ja to pisu jak to beru a nemyslim to nijak spatne..
Stb: add moje charakteristika - mno proste to nebudu comentovat ....jinak - pokud se to oddali prijdes o screen Plzenska, ktery melo bejt do 24 hodin ted budu cekat na reakci
Jinak z jineho soudku.. k ty mape, potreboval bych javaskriptem zmenit pozadi (background) bunky tabulky.. v IE samo ze zadnej problem, ale me to prozatim chodilo v IE, Mozille, Opere i NN ale kdyz sem to dal do tabulky tak konec.. a 18 divu je 18 divu a vubec co pak s prohlizecem co div neumi :(
mno gdyby ste nekdo vedel.. btw nasel sem nekde ze v NN to je element.style.background ale to nefacha (ani s .url ci Src) :( mozna mam chybu nekde jinde, ale spis ne
Presto: nestalo by za to vzdat se nekterych vymozenosti a naopak podporovat sirsi rady prohlizecu? Osobne bych nejradsi videl jen plain HTML a jednu imagemapu se server-generated obrazkem obsahujicim vsechno vcetne car a kolecek. Aktualni stav jsem videl spolehlive chodit fakt jen v MSIE. V Mozille cosi fungovalo a v nicem jinym (NN a hlavne "links -g") ani tuk :-(
Jestli to dobre chapu, tak server stejne generuje cely pozadi dynamicky... takze pridat tam i ty cary by snad nebyl takovej problem, ne?
Takze to vidim asi tak, ze simi-mu vytvorim account na editovani mapy (staci ti ftp & mysql admin pres web nebo chces ssh?)... vetsinu prohlizecu srazi bez varovani chyba kterou uz jsem odhalil, ale jeste ji musim opravit...