Odkaz na tento projekt jsem tu uz pred delsi dobou psal,
celkem bez velkeho pozitivniho ohlasu, ale hraju si s tim uz nejaky ten patek a zatim jsem to rozchodil na notbooku s Xircom Ethernet PCMCIA, Avaya PCMCIA WiFi.
Dal jsem to zkousel na starem stolnim 486 s SMC Ultra ISA Ethernet kartou a ISA redukci Avaya. Ted se jeste pokousim k tomu pridat PPP driver aby mi chodilo jeste pres seriovou linku. Zatim jsem s tim velmi spokojen. Vse podstatne
pro zakladni firewall klienta na jedne diskete, to je parada.
mas pravdu - ten tvuj odkaz sem si precet samozrejme az potom, nez jsem to sem napsal :-(. Jinak ja jsem tedy tu 1d. verzi nerozchodil. Nezanalo mi to furt sitovky. Nakonec jsem rozchodil verzi od BSD - ClosedBSD, ale ta momentalne nepodporuje ani WF ani SSH, tagze pro nas je nepouzitelna - casem asi bude, ale to bude pozde. Nakonec jsem se rozhodl pro instalaci "celeho" Linuxu (Mandrake 8.2) vzhledem k nutnosti pouzivani i jinych sluzeb - v budoucnu, a vzhledem k memu naprosto spatnemu :-) pristupu k PC v podkrovi (pres 2 vykyre + strasne prachu) musim mit Pc s pokud mozno bez fyzickeho user pristupu. :-). Ale kazdopadne me tahle distribuce zajima. Nenohl by si mi poslat svoji IMAGE ty diskety na to stolni PC? Kouknul bych se jak jsi to nastavil a poucil se :-)))
Diky Krynn