Take bych mel zajem se pripojit. Bydlim an rocu Schnirchovy a Strojnicke. Vidim, ze je tu nekolik lidi v relativni blizkosti, trebas bychom se spolu mohli nejak domluvit.
vse je mozne... dohodnete se se scottem mcgregore, je to kanadan, co ma kancelar tam kde to ma byt...
u nej muze byt router a vsechno ostatni, na strechu dat antenu neni problem... dokonce rikal ze i trochu prispeje, ale moc penez nema, tak na to nezazejte....
jeho telefonni cislo je 728662357
domluvte si schuzku a mate internet... z pragueone by melo byt videt ted uz snad nekolik bodu, takze by se to dalo rozchodit...
ja uz tam nepracuju, takze to resit nebudu, ale myslim ze to ma velkou sanci na uspech, protoze on internet fakt chce...
V ramci pocatku vhodnejsiho pocasi je v planu rozsireni linku z dolnich holesovic do horni casti, dale na letnou a bohnic. S tim se sveze i kompletni vykryti karlina, namesti republiky aspol. Proto prosim potrebuji, abychom se vsichni zucastneni dohodli na postupu a koordinaci praci. Proto mne zejmena ti, kdoz jste z horni casti holesovic nevahejte kontaktovat at to muze co nejrychleji bezet.
nechci ze sebe delat chytreho radilka, ale doporucuji vsem co bydli v blizkosti byvaleho Pivovaru na rozhrani ulic U Uranie, Na maninách, Komunardů a U Průhonu:-) odlozit diskuze a potencionalni zapojeni do CZfree.net na dobu, ve ktere se bude presne vedet, co se postavi misto toho pomerne rozsahleho objektu a hlavne JAK VYSOKY objekt bude. Zatim tam ma stat "Arena" pivovar, administrativni centrum, a hlavne podzemni garaze (skvele po povodni ). Vyska objektu se zatim dle mych informaci neplanuje moc velika, takze by to melo snad byt OK...
Zatim cus, v pripade zajmu hodim dalsi (podrobnejsi) info
to alp: btw. jestli si na me pamatujes, tak s tou strechou si mel pravdu, vidim na Tebe dost blbe