fanji no to si radeji u sebe na masine rozjedu binda a poslu mejla 10ti kamosum, at mi delaj sekundar, nez spolehat na nejakou sluzbu, ktera muze byt kdykoliv spoplatnena A navic nekde vyplnovat sve osobni udaje
no u nicu to musi to freedns taky zaregistrovat za prachy...tyhle systemy funguji tak, ze to zaregistruji jako ONI VLASTNICI a rejzujou na tom, kdyz to chces prevest nekam jinam a potom ti tu domenu prodaj dobry smecka, coz? vetsinou za to chtej vic nez ty prachy za tu domenu za dobu vedeni od zalozeni do prevodu
Ach tak, to je velmi cool. Pokud to tedy potrebuju pouze kvuli reverznimu DNS, tak si to u FreeDNS klidne zalozim "fukuvpocitac.cz" a kdyby delali problemy tak maj smulu a zalozim si "uplnejinejfukuvpocitac.cz"...
No to jiste, ale myslel jsem to tak, ze mi nemuzou zabranit si pro to sve IP registrovat jine jmeno u nekoho jineho... Tedy pokud mi nezalezi na JMENE, tak jsou na me kratci, cely jejich byznys je zalozeny na tom, ze jim patri JMENO...
ty mi nerozumis - tobe jde o reverzi treba 195.113.71.211 zeus.stk.cz - no a kdyz je naseres a u nekoho si zaregistrujes treba domenu bla.cz a potom na tu samou IP budes chtit pridat reverzi 195.113.71.211 kurwaserunavas.bla.cz, tak ti nemusej povolit ani to, chapes?
navic registrace domeny je naprosto levna zalezitost, kdyz nechces .cz a vezmes treba .net
Ted v tom mam lehce hokej. Ziju v predstave, ze vsechny domeny druheho radu "CZFree" museji byt registrovany u DNS domeny prvniho radu "net", coz dela "nic" ... tedy v pripade "CZFree.net" je to "nic.net". Vsechny nizsi domeny 3, 4, ... n radu, si registruju vzdy u DNS domeny nadrazene (n-1) (s tim, ze samozrejme muze byt jeden DNS pro vsechny podrizene domeny). Kdyz si budu registrovat domenu druheho radu u "ZaregistrujSeUmne.cz", tak se jedna jen o sluzbu pro zakaznika a stejne "ZaregistrujSeUmne.cz" musi jit do "nic.cz" a tam provede registraci. Vydelava na web hostingu, reklame, kradeni domen a podobnych sluzbach (mozna ma slevu u nic, ale o tom pochybuju). Nebo ma jeste nekdo pristup do DNS domeny prvniho radu?