Nainstaloval jsem si Redhat 8.0 ( v linuxu jsem docela novacek) ale nemuzu pres nej rozchodit moje pripojeni. Mam tu breezenet (v ponajmu takze ani presne nevim co to je, ale vy urcite jo :-). do kteryho se pripojuju pres ethernet. V linuxu zadam v parametrech eth0 IP, masku site, gateway a dna DNS servery, ale nechc to chodit. Muze mi s tim nekdo pomoct? Diky moc.
Vubec to nechodi, zadnej ping neprojde, proste nic... . Nevim jestli je to jenom linuxem, protoze jsem to uz zkousel na win 98, win2000 pro, winxp pro a uplne to samy. K tomu mi to v pohode slape na mym notebooku s uplne samym nasnavenim (pod winxp pro). Nevite nekdo jestli breezenet nema neco podle ceho identifikuje jednotlivi pocitace? treba podle MAC nebo neco tak, protoze se mi zda ze to chodi jen na tom pocitaci na kterym jsem to poprve nainstaloval. Prohlidnul jsem hardware, vsechno plne funkcni.... Nevim si vubec rady....
Taky sem mel ten samej problem... Ten breez se chova jako bridge, kterej si prevezme MAC adresu... s jinacim komplem pak nefunguje.... pak sem to nastaveni odjebal pryc (s tou MAC adresou) a uz to valilo.....