jedna se o AP SMC2455W. Na srazu jsme se defakto dohodli na testovacim provozu za ucelem zjisteni jak a kam se signal bude sirit. Toto testovani probehne v prubehu pristiho tydne a pak se uvidi co bude dal.
Ahoj, chtel sem se zeptat v kolikatem panelaku smerem ze severu bydlis? Jestli sem to podle mapy dobre pochopil tak je to druhej a v tom pripade mezi nama stoji ten zas.... vysokej panelak. Nemas nejaky znamy na demolicni prace? Kdyztak ti poslu fotku s vyhledem ze strechy, jestli budes chtit.
Ahoj,
bydlim nad tebou v Palmetove ul. a resim ten samej problem . Vyhled na Modrany me stini panelaky :/ (i kdyz skvirou mezi nimi ...), ale vidim na celej Radotin. Ozvi se mi a neco zkusime vymyslet ...
To by bylo super. Tak mne tak napada ze sem se ani nezeptal jestli budes posilat dal i internet nebo jenom freenet. Mam ti poslat ty fotky? Mam vyhled z mista kde mame antenu i z mista kde mame hromosvod, prinejhorsim bych prdnul antenu na nej.
Ahoj, já jsem nahoře v ulici Revoluce, nicméně na Modřany taky nevidim :( Z naší oblasti je tu ve fóru ještě R-2, psal do "Praha 5 - Zbraslav", ale tomu jsem posílal mail a neozval se. Neslezem se někde?
Ahoj Johny. Jsem novy ucastnik freenetu.Měl bych zájem o připojení na internet pres tvuj Node. Muj planovaný Node (pebur) je naproti tobe na kopci.Bydlim za křižovatkou (poliklinika-teplarna) v kopci smer Na Beránek v rodinnem domku pred panelaky.Vzdalenost od tebe je asi 1600m.Výhled mam skvely po celych Modranech vcetne Lysin a Modřansk.sidliste.Uvital bych i rychlejsi pripojeni nez 32kbps a samozrejme,ze pocitam i s financními naklady.Mohl bych pripadne v budoucnu slouzit i jako pripojny bod pro dalsi zajemce.Myslim ze viditelnost z me strechy by se mela vyuzit. s pozdravem Petr Buranda
Ahoj, mám dvě poznámky
Koukal jsem se do mapy, MAP01 není zas tak daleko. Nestálo by za to zkusit změřit (od R-2), jestli se na něj náááhodou nechytnem?
Co se zeptat v té firmě INS, co je na hlavní (tenhle návrh už myslim padnul), případě v Interpharma - o nihc už nějaká zmínka ve fóru byla, tak se jich zeptat, jak dopadli.