potreboal bych zjistit, komu patri mac adresy 00:05:5D:25:94:80 a 00:60:B3:72:B5:55 a vysilaji jako AP pod essid CZFree.Net!
V mape ani ve foru jsem se nedocetl, ze by v mem okoli vznikly nove APcka a co je nejhorsi, rusi spojeni mezi mnou a Bakulakem, takze v praxi je tato linka nepouzitelna...
Chtel bych vas timto pozadat, pokud nekdo sezenete kontakt na majitele techto APcek, aby jste mi ho prosim poslali nebo aby se mi majitele techto APcek ozvali.
Zdravim pritomne,
mate nekdo nejake informace o stavu AP Faust - funkcnost, moznost pripojeni atp.? Mam zajem se pripojit, ale nejak se mi nedari se s nim spojit (na emaily nereaguje). Treba se ozve ted...
Prosím všechny připojené na AP Fantomas, aby omluvili výpadek, který nastal z technických důvodů a potrvá pravděpodobně do úterý 18.2.2003.
Fantomas a Faust
Ahoj,
tak jsem tento tread celej procetl a bydlim na rohu Piseckeho a Schodovy. Pristup na strechu mam, kabely vlastne uz natazeny, koukam se do okna Pertlovi (ahoj) a mam chut i HW (PC) na AP. Lec nevim, jak dal :-)) Ozve se nekdo ?
sem tu uplne novej, nevim moc voco go, chtel bych se pripojit - bydlim Vrchlického 90 - naproti Porsche, slobyto? p.s.ta antena se musi dat na strechu? asi jo... p.p.s.frci to pod woknama, nebo musim instalovat Linux? dik
supr. nejsem tak trochu spokojenej s FAQem, nejni tam nicmoc konkretniho, moh bysmi pls. poslat na mail (nebo sem) na kolik prachu te to prislo a "kolik muziky" (rychlost,cekani,stahovani) za to je? p.s.ja sem ve 4 patre...
1/ Ahoj mam posledni dobou tak od preadresovani nasledujici problem hodinu se dostanu na internet hodinu ne proste velmi caste vypadky. Jinak v ramci CZFREE nebo lepe receno na muj AP pres ktery se pripojuji tj. FAUST si pingnu. Ma nekdo podobne problemy. Napr. posledni vypadek 24.4.2003. ted v 22:17hod.
2/ koukal jsem ze zacal fungovat novy AP FANTOMAS - KAVALIRKA nevite nekdo jak to je?