2Drobek: Na spoj ode mne k tobe mi budou stacit 2 plechovky co mam na skrini , to sito shanim aby bylo u tebe. Proti nemu uz by stacila jen nejaka obyc smerova antena.
Zdarec. Zitra mam dalsi jednani na druzstvu. Chci jim nabidnout, aby v baraku bezeli obe site zaroven (ERKOR, moje czfree). Myslite ze je to mozny? Zforumuloval bych taky letak na czfree a lipnul bych ho rovnou vedle nabidky ERKORU. Kdyz tam napisu pripojeni za 500,- rychlosti 200 kbd je to pro czfree realne? Diky za reakce...
A jeste neco... Jeden znamej, kt. uz je shodou okolnosti v czfree, mi rikal, ze ten celerak 266 bude na ten router slabej, kdyz tam bude pripojeno vic lidi... Ma nekdo nejaky experiences??
To:FCI
Celeron 266 je tak akorat, znamej spravuje jeden z dost dulezitych nodu a ten jede na P100. Myslim ze Celeron 266 bude mit jeste vykonovou rezervu.
19.02.2003 v 12:26
Alex
Formerly known as Frogale zastupce cloudu 10.38
tak ten letak je fakt sqvelej , takze uz nabizite 200kb/s na jednoho usera za 500kč? To docela jde(na to že nemame žádnej inet.) Jen bych rad upozornil ze maximalni prenosova rychlost je 11Mbit při dobremm signalu, a pokud chete sosat net z freenetu, chtelo by to nekde sehnat dobrej signal jinak rozhodne nebude 11Mbit