Pokud uz jenom "nejak divne sviti" tak nejspise nezbude nic jineho nez pripojeni kabelu dovnitr. Pokud to chces na seriozni pouziti (pripojeni k inetu na nejakeho ISP) tak bych tenhle stary Bckovy kram uz nepouzival, pokud to chces na "domaci wifi" tak si kup treba nejakeho TPLINKa za petistovku - to je cena za kterou se ti nevyplati vyrabet kabel k 1120 nebo nekam jezdit a nekomu to davat na prehrani.
Nektere verze Lukicova firmwaru se chovaly tak, ze se pri startu snazily zkontaktovat s NTP serverem, jenze to nebylo v LAN tak se to nedarilo, routeru tak trvalo treba 10 minut nez najel (taky jsem si myslel ze jsem ho zlikvidoval, ale po delsi dobe zacal pingat...), tohle uz je ale par let zpatky
Jinak 1120 mozna od vyrobce neni router, ale dal se do toho nahrat linuxovy firmware a potom to router byl (vc. dhcp serveru...)
Vím, že je to staré zařízení, zbylo to skoro tchýni po výměně technologie. Chtěl bych z toho udělat to co jsem psal, s tím, že internet by se využíval spíš po lan portu než po wifině. Wifiny by se používala jen sporadicky, když přijede přitelkyně domu.
Ahoj chci se zeptat jak nastavim aby tento wifi prijímal a zaroven vysílal. Nastavuje se to v WDS seting ale jako mac adresu tam napíšu? A co potom musim změnit TCP IP?Jedna se mi o volnou sít od ktere mam pridelenou IP, BRANU, MASKU a DNS. Prosim o radu předem děkuju
Prijimat jedno SSID a zaroven vysilat jine SSID toto zarizeni neumi. WDS je v tomto pripade k nicemu, nebot by to musel podporovat i stavajici vysilac, coz nepredpokladam.
Resenim je poridit jeste jednu krabicku, ktera bude vysilat lokalne, zatimco stavajici ovislink bude v rezimu klient pouze prijimat.