Ja bych byl taky pro...napadla mne docela dobra moznost pripojeni. Obousmerne satelitni pripojeni od Contactelu za rozumny penize.(asym. 512/64 bez limitu za 5.500) Ja jsem jinak z Moravskyho, od Durana (konecna 16,25), a kamos by mel mozna taky zajem a ten bydli pod Strani na konecny busu 28,27,24,23.
Ty ses odkud?
To pripojeni od contactelu ma dve nevyhody:
1) dlouha odezva - nepouzitelny pro telnet, ssh ...
2) po prenosu 500 MB v jeden den, je rychlost omezena do konce dne na 64ku :(
Kdyby se nekdo nasel z Labsky II, to jsou ty vysoky panelaky, na ne vidim ja i ty urcite.
Jinak pripojeni je jeste mozny pres Tele2, ktery ted mam - mam pocit ze v HK je to snad nejlevnejsi pripojeni.
64ka za 5000Kc, 384kbps za 13.950Kč mesicne no limit.
No, docela palky To by muselo byt fakt vic lidi ..
No, koukám tady na to poprvé, ale tuším možnou zajímavost tohoto projektu. Než se rozkoukám, řeknu jenom, že pracuji a bydlím v centru, v obou místech připojení mikrovlnou přes Tele2. Z hlediska své práce mám legální přístup )a možnost umístění čehokoliv užitečného gratis) na cca 40 střech centra (okruh TESCO - Ant. Dvořáka - Resslova - Havlíčkova - tř. ČSA - Gočárova a přes Masarykáč z5) a širšího centra (Slezské, Staré město). Peníze pro dobrou věc by taky nebyly problémem, takže pokud mi někdo vysvětlí polopatě, s čím mohu pomoci, rád se zapojím.
Doufám, že mi na email budou chodit reakce (pokud budou :-), nebudu mít čas to tady pravidelně kontrolovat.
Tak jaks to myslel? Peníze pro dobrou věc...Podle mě to musí fungovat tak, že jeden účastník se píchne přímo na net obrovskou rychlostí a ostatní se k němu budou připojovat malejma anténkama, což je obdoba Wirelles služby třeba od Contactelu. Takže jestli to chápu dobře, tak je potřeba toho dotyčnýho mezi náma najít a platit mu měsíčně nějakej paušál za to, že nám přenechá kousek bandwidth ze svýho připojení. Můžete mi to někdo potvrdit nebo vyvrátit?
Pokud to dam s temi lidmi do nejakeho stavu, tak by ten kdo bude ze Slezskeho se mohl pripojit s nami dohromady. Ja jsem kousek od nadjezdu nad Pospisilkou.