Podle lidi z Heavenu je tam 7db vsesmerovka s vert. polarizaci. Heaven ma SSID CZFree.Net.Heaven. Pri dnesnim opakovanem mereni jsme tohle SSID chytali, ovsem na horizontal. polarizaci a to ne nijak silne. Dosli jsme k zaveru, ze za pouziti dvou dobrejch MMDS anten (uz jsem je objednal) spojeni na Heaven pujde.
no tak jestli to nekoho zajima, porad je nemam-v nasem druzstvu je ma jen ten clovek, co tu permanentne neni. Takze opakuju, pokud by nekdo umel nejak aby to nebylo moc hlasity otevrit vlozku fabku, dvere jsou mu otevreny
jinak eště jsem zapoměl říct, že prej na heavenu maji připravenou volnou směrovou antenu(takže není třeba kupvat) ale jediný co prej by chtěli zaplatit od nás, je prý kabel(svod), roztrojku(3x samice) a bleskojistku. Jestli to tam někdo znáte(na heavenu) spočítejte +/- kolik by to koštovalo-ja to tam vubec neznam, tak nevim.
To Drobek - kontaktuj Heaven at vime na cem jsme a at to muzeme v tydnu zacit resit - kolik metru kabelu bude potreba, atd... Mam pocit ze tenhle tyden budeme asi uz muset rozbit prasatka V pondeli zajdu do rasela a zjistim kolik stoji ten slucovac. Ale ted jsem na i4ce nasel slucovac se dvema vstupy za 2 litry...:(
Urcite to tam bude chtit dalsi kartu, takhle by se hodne zhorsil prijem na nejich strane. Navic se tak i zvysi rcyhlost spoje, protoze budeme mit tu linku jen pro sebe a nebudem ji muset sdilet s ostatnimi. Navic spravne regulovat vykon karty na ktere jsou 3 ruzne anateny je nemozne
15.02.2003 v 11:06
Alex
Formerly known as Frogale zastupce cloudu 10.38
Co treba udelat konecne nejakou sbirku? Bez penez se nikam nedostaneme a jeden clovek to nemuze utahnout...
Melo by nas byt cca 10, tak by kazdy dal tisicovku a mohlo by se konecne udelat to APcko
Pripominam ze nas primarni cil je udelat AP a ne se spojovat s Heavenem!
Souhlasim - karta bude potreba, spojeni na heaven by melo byt peer to peer. Takze - karta 2500, bleskojistka 1200, kabel nevim - bude potreba zjistit. Zrovna jsem na to myslel, ze pokud bude slucovac drazsi nez karta tak nema vyznam ho kupovat.
Jeste me napadla jedna vec - mam doma nevyuzitou parabolu o prumeru 2 metry. Ta by mohla spojeni realizovat pomerne spojehlive. Ale jeste nevim jestli ji budu moct vzit.
To petrik - bylo by to legalni? A je vlastne vubec nejakej legalni zpusob jak tenhle spoj provest?
15.02.2003 v 11:27
Alex
Formerly known as Frogale zastupce cloudu 10.38
Topiciii prrrr...
primarni ukol je postavit AP u nas na baraku! Potom teprve spojovat heaven. Kdyz nakoupime karty na AP muzeme to maximalne zkusit, kdyz uz je budeme mit.