Zdravím všechny,
když jsem si tak prošel stranky o CZFree a hlavně o systému RONJA10M, tak mě více než nadchly, nicméně má to jeden háček, jsem z Plzně a zatím nevím o nikom kdo by tu něco podobného provozoval. Každopádně těch lidí co to tu v Plzni nadchlo je víc a další jistě ještě seženem, chtěli bychom si proto rozjet nědo obdoného. Nadšením, elánem oplýváme dosytosti a co se týče zkušeností a financí, taky na tom nejsme až tak špatně.
Proto mám několik dotazů našel by se někdo ochotný kdo by nám do začatku radil co a jak. Asi první krok, který bychom rádi udělali je vytvořt malé páteřní spojení mezi dvěma body. Jen tak pro zkoušku, až získáme první zkušenosti, jistě nám půjde všchno snáz.
Každá ruka se bude jistě hodit, Ja jsem z Plzně z Doubravky a kamoš z Lochotína. Ale zatím teprve vymýšlíme co a jak... Ještě ani nevíme jak všechno propojoit, nebo? na Ronju jsme trošku daleko a hlavně za kopcem :-), ale mi na něco jistě příjdeme, snad se taky najde někdo kdo nás nakopne tím správným směrem...
No není to špatnej nápad, ale pro začátek by možná bylo dobrý zakreslit všechny potencionální zájemce do mapy, a? víme, kde by bylo nejlepší začít.
Problém je, že jsem teď přes prázdniny v Písku, ale určitě se dohodnem na nějakým termínu, vemu auto a jsem v Plzni za hodinku.
Měli bychom pak projednat nějakej návrh sítě, kde postavit AP a podobně (myslim, že Ronja, i když je výborná, stačit nebude, takže to bude chtít určitě bezdrát...)