kazdopadne zkus, pred chvili jsem potkal chaose v microshopu, rikal, ze ma levne 24dB anteny a ma zajem o nase propojeni, pomalu se zacinam poohlizet po nejakym mega routeru s aspon 5 PCI.
moje vsesmerovka vysila neustale, teda aspon doufam
lunix>
Nevim jestli na nej vidim, podivam se az bude svetlo a az nebudu v praci. ale myslim, ze na nej neuvidim, jsem kopci a myslim, ze jsem niz. sice mam krasny vyhled na skolu a wienu ale nevim, jestli uvidim ostatni.
digital vlastnim, takze muzu zapujcit, akorat za moc nestoji - absence optickeho zoomu, ale pro nase potreby snad postaci.
v tomhle pripade by ale byla asi efektivnejsi navsteva minose s notebookem.
skoda, ze je takovej holomraz, to zas bude zamrzat notebook a lidi na strechach
vyhledove tak za tyden+ budu nakupovat nejake XI626, jeste nevim od koho a za kolik, ale zmapuji situaci a koupim nejvyhodnejsi, co najdu.
pokud ma nekdo zajem o XI626, antenu z plechovky, kabel RLA10/konektory, sitovky realtek 10/100, tak co nejdrive do mailu i s pripadnymi pozadavky na faktury.
Dnes jsem měřil signál ve svém bytě v ulici Internacionální mezi budovou Městského úřadu a hotelu Wienna. Ve 3. podlaží jsem lunixův signál nechytil - jsem stíněn právě budovou Úřadu. Pravděpodobně bych byl úspěšný s anténou na střeše, což by neměl být problém. Problém je, že tam mám velmi silný signál komerčního poskytovatele (antény na budově Úřadu), který vysílá na 11 kanále, takže je zcela zřejmé, že se naše vysílání bude "tlouct". Ideálním řešením by bylo ještě jedno AP-čko na jih ode mne. marcoD
na jih od tebe neni moc zajemcu o pripojeni, zrejme budes muset dat antenu na strechu. na 12 kanale bylo nejvolneji ze vsech, nemel by byt problem se pripojit i kdyz mas vedle sebe silny zdroj signalu na kanalu 11, vzdalenosti jsou minimalni.
doufam, že lunix bude mit možnost koupit ty sitkovky vyhodne jeste pozdeji , nemam jeste zemreny signal , a nechci se pak dozvedet ze ho ani mit nebudu a mit sitkovky na nic , takze si zatim pockam ,