Bydlim na BH v ulici Haberfeldova ... pred chvilkou jsem se prihlasil, takze jeste nejsem rozkoukanej ... nicmene o pripojeni bych mel zajem .. samozrejme pocitam i s nejakejma nakladama
.. v pripade ze mne nekdo kontaktuje a vtahne do deje tak se branit nebudu, naopak to uvitam .. ne ze bych od prirody byl lenoch, ale ted zrovna nemam cas si procitat co vsechno czfree.net obnasi ... sorry
.. mozna bych mohl byt i uzetecny, uplny ignorant taky nejsem
mmm tak AP nejde chytit kvuli domrdanemu vystupu kupoval sem to uz upravovany na Nko a je to nake volake dojebane... tudiz v nedeli az budu mit cas to budu predelavat na novo...
Zdravím,
mám zájem o víc informací ohledně připojení v ulici Moravanů hned vedle hospody z hřiště. Koho mám nejblíž? Co potřebuju mít, kolik mě to bude stát a co mi to nabídne? :-)
Hadam ze si Patrik Modesto co...? konkretni informacky o pripojeni najdes ve forech, HW tak 4000,- spravci AP 2000,- ktere se pak rozpocitavaj do cele site dedina.net... mesicne pak dohodlej pausal za inet... thatz all...
Ve stredu odpoledne se slimmerem budu merit signal..., nekdy mam v planu udelat schuzku useru dedina.net...
Jo, trefa. :-) Asi to vís z mýho mailu než že bys mě znal osobně. :-)
Jinak s těma cenama za HW jsem zhruba seznámenej, ale spíš jsem měl na mysli tu paušální cenu. Jestli chceš a můžeš přijít meřit i k mně, tak mi napiš mail a budu tě čekat, středa se hodí celý den.
Bylo by mozny se pripojit na AP bila hora i z vetsi vzdalenosti? Potrebuji totiz pripojit z Chyne( praha zapad). mam dobrou viditelnost na ruzyni, dedinu, repy, bilou horu a zlicin. Ale pocitam ze by to mohlo byt tak 4-6 km vzduchem...
byla by nejaka sance?
Existuje nejaka realna sance, ze bych se z Bile Hory/Maleho Brevnova z ulice Moravanu pripojil? Vidim celou Moravanu dolu + smerem k Vypichu az na semafory. Na Petriny mam bohuzel Hvezdu. Jo a taky vidim nejaky panelaky na Dedine...
Myslim ze to bude v pohode, protoze ty radovky kde bydlis vidim ze strechy v pohode a vsesmerovka je o hodne velkej kus vejs... dokud ale bude takovedle skurvene pocasi jako je doposud tak sit moc expandovat nebude... v mrazu se da dost tezko cokoliv kloudne delat.