spojení do rican by pochopitelne slo, ale uz je tam na balkone parabola na prosek a vsesmerovka. treti antena by byla trochu moc a stalo by to navic antenu a kartu.
budu to AP pripojovat rovnou na Prosek ke Smillovi.
2 vantomas: v Kolovratech nejsi prvni, bydli tam taky Troon se kterym jsem ve spojeni. napis mi kde presne bydlis a podivej se jestli vidis neco v Uhrinevsi.
pokud se nekdo chcete podilet je potreba: plechova krabice na server. dve wi-fi karty, jedna smerovka a jedna vsesmerovka. anteny se pokusim vyrobit, ale kdyby nekdo mel sito na wi-fi tak by se pouzilo. taky pokud by mel nekdo vyloznik na antenu, tak bude potreba
Pro zajimavost: Kdesi na namesti bri. Jandusu je PragoNet (T-Systems).
Otazka je, jestli se budou chtit s tak malym
klientem vubec bavit.
Nicmene neni vylouceno, ze se DEUovi podari vyjednat nejakou moznost (zatim s nimi jedna o jine lokalite, ale treba se to casem rozsri i sem.)
To jsem rad, ze se to tu trochu rozproudilo.
Pro zajimavost: Kdesi na namesti bri. Jandusu je PragoNet (T-Systems).
Otazka je, jestli se budou chtit s tak malym
klientem vubec bavit.
Nicmene neni vylouceno, ze se DEUovi podari vyjednat nejakou moznost (zatim s nimi jedna o jine lokalite, ale treba se to casem rozsri i sem.)
4 STB
Zdravim, posli mi prosimte emaily na lidi , kteri byly tehdy na tom srazu ronji.
Potrebuji udelat zaklad maillistu a informovat je o vysledcich i moznostech spolupreace s CESNETem a CVUT FEL.
Ted se ma pripravit seznam materialu a veci potrebnych pro vyvoj RONJI a dat informace o tom, kdo vsechno a jak se na vyvoji podili a pripadne jak se bude ucastnit na projektu za podpory uvedenych vedeckych pracovist.
Dik. JH
fain sem uhřiněvesák každým coulem mám přeheld nad celým uhříněvsem, hlavně výhled
nevim co mě to bdue stát
snad se mám oreientaci v senách AVAYA nebo jiných značek
ale zatim jen chci co nejvíc info co všechno potřebuju abych to spojil s Ap
to je předpokládám vysílač
čekám odpověďi
sem nabuzenej na broadband, tak mě bombardujte jak to vypadá v uhříněvsi s potenciálempopřípadě jeslt iněkdo nepotřebuje pomoct sem vysoko celkem na kopečku a nemám žádnej rušivej element až na zaranej kaštan kterej brzo snad spadne
bydlim an proti výzkumáku na hoře přes přátelství
prave jsem si precetl mail od tebe a odpovedel jsem. nejlepsi bude se potkat osobne a probrat to. jeste ti poslu mobil na sebe tak mi zavolej nebo posli sms. muzu vecer kdykoliv krome ctvrtkuu.
Zdravicko Uhrinevsaci, do AP bodu rad investuju jen kdyz se dostanu na net. Nachazim se v ulici Bystricna a to az skoro na konci. Fotky se snazim udelat. Ovsem pozor do Uhri by mela zavitat nejaka nova firma, ktera bude sprostredkovavat pristup k tzv. balicku sluzeb: telefon, kabelovk, net ....
Moc zatim nevim,ale penize za pripojeni na net by meli byt okolo 400 stovek s moznosti stahnout 1Giga a 600 za 3Giga.
Pokusim se zjistit vic.
Jinac jestli bude nejakej srazik,tak dejte vedet prosim, urcite prijdu.
Zatim zadarec ...
Ps:...mam doma dve bedny po 486 tak jestli nekdo chcete...
zatim sme tři.. sand dotáhnu dalších pár lidí / v záloze zatím dva, ovšem zatím nemám souhlas a ejden z nich zatím ještě není přistěhovanej zpátky /