Ahoj, mam tesne pred pripojenim (doufam), ale potreboval bych zjistit, zda jeste nechytnu signal primo z okna pomoci nejake silnejsi anteny, nez budu tahat kabel na tezko pristupnou strechu. Stacilo by na jendno odpoledne, treba jen na hodinku alespon 19 nebo 20 db.
22.12.2002 v 11:43
drobecek
05.01.2003 12:46
Tento příspěvek byl moderován. K jeho zobrazení klikni
[zde]
()
Muzete mi prosim nekdo poslat HW adresy APcek Bakulak, Kuci,sranda a Fantomas?
Meril jsem signal od nodu wolfweb a chtel bych na koho by pripadne propojeni slo..
no mozna stejne budou potreba dve sita proti sobe....
chytil jsem signal Darkart a Faust
jde mi o propojeni Brevnovske casti se Smichovem
node wolfweb bude nejpozdeji pristi tyden pripojen pravdpodobne na AP horal
dnes je tomu presne rok co byl zprovoznen node balulak (tehdy koncovy klient) - vlastne vubec prvni spojeni dvou bodu v prazske czfree.
Dik vsem co se predtim i potom zaslouzili o budovani site!
Chvili jsem si ted procital prvnich par desitek threadu v tomto foru - je az neuveritelne kolik se toho v prazske siti odte doby zmenilo
Btw, tohle je thread #71, dnes jich tu je pres 4330.
Jen monitor, kde urcite nejsou zaneseny vsechny body, ukazuje 105 pripojnych bodu a temer 300 klientu. Jen tak dal
Take gratuluji k 1. vyroci 1. spoje v siti CZFree.Net. Preji hodne spokojene prenesenych bajtu a malo potizi a vypjatych nervu pri dalsim rozsirovani prukopnickeho cloudu Bakulak!
PS: Prave hledam, Jirko, stranky o zprovozneni 1. Ronji bakulak<>Deu 28.12.2002. Bohuzel nenachazim zadny link. Nasmerujes me prosim? Diky.