Cau sem tu zcela novej a myslenka tohoto uvedení netu mi pripada vyborna.Bydlim na docela lukrativnim miste s vyhledem na velkou cast Brna a rad bych se taky zapojil.
Bud vitan. Jako tez novacek mam pro Tebe par poznatku,
ktere bys asi casem nasel take:
- Informace jsou velice neprehledne a vyzaduje to spoustu casu a usili
nez clovek najde to co potrebuje.
- Snad vubec nejdulezitejsi informace - seznam potencialnich bodu -
na <brno.czfree.net> momentalne nefunguje. Nevim proc.
- Brnenska sit je teprve v zarodcich, takze pokud chces pripojeni
na internet levne a hned, tady to asi nenajdes. Chce to trpelivost
a vytrvalost.
- Na schuzce 19.1. jsem nekoho z Cernych poli zaznamenal.
Nick si nepamatuji, ale mel by byt nekde na rohu Hansmannovy a Merhautovy. Kdyz se dukladne prohrabes diskusnimi fory,
treba ho objevis. A nebo se ti tady casem ozve.
- Alprop vyjadril umysl budovat pater ve smeru Lisen - Vinohrady -
- Cerna pole ..... Takze jsi na trase nebo pobliz, sance mas tedy docela
dobre.
Vydrz! Zmatik
Alprope, prosim, nestras. Kdyby to tebe prestalo bavit,
budou z nas sirotci.
Pokud jsi muj prispevek vnimal jako nemistnou kritiku,
omlouvam se. Rozhodne jsem to tak nemyslel. Dobre vim, co to znamena tahnout takovouhle dobrovolnou akci. Budu se snazit pomoci.
Ty budes mozna hodne dulezitej bod i pro pripojeni Zmatika, protoze teoreticky byste na sebe mohli videt (u Zmatika jsem byl na schuzce a BlackVelveta znam, jenom abyste si nemysleli, ze nejak kolaboruju ). Pokud ta pater ma skutence vest zminenym smerem, jsi takova dobra spojnice mezi centrem, resp. Kenikem apod. a vychodnim blokem...
Nejsem se zcela jist, protoze ta Shpenatova fotka byla trochu ... zrnita , ale snad bys mohl videt i na severni stranu Zluteho kopce, tudiz ji pripojit na vychodni blok...
Zkusim do toho zlomit jeste Vencu, kterej bydli na Lesne a ma dobrej vyhled na centrum a tam...
Hlavne zkus nekde vyzebrat klice a vylezt na strechu, klidne tam pudu s Tebou, domluvime se nejak ve skole...
Borci, bydlím na Provazníkově 30, v nejvyšším patře. Viditelnost na město i na Č.Pole a Lesnou.
Bohužel nemůžu být páteř,bydlím tam v podnájmu a ten se může kdykoli podělat. Připojit bych se ale chtěl.