tak stale sleduju tu sit na nsadech ... vypada to na neuveritelnych 512 za 500 kc!! 1500 za instalaci a jen do celeho baraku .. asi 4mbit linka do panelaku nebo tak, je to dost zmatene ale vypada to dost realne! mohli bysme tam koupit k jardovi tu 4ku za nejakejch 4-5 mesicne a byla by perfektni konekti¨vita sko¨ro zadara ... ale nic neslibuju, nevim o tom vic nez sem napsal, ovsem doufam ze to vyjde!!
to s tim nabizenim konektivity je trapny. jeste nikdo za to nikdenedostal pokutu, kdyz se tam hodi linuxovej router kterej funguje jako FW a gate do netu tak to nikdo ani nepozna a i kdyby poznal tak na to sere pes. mam doma rozjetejch x masin v siti a i kdyby ne tak mam rozjetou jednu masinu s vnitrni VPN a beru si nahodny IP a menim si MAC sitovek.
uuuuuaaaaaaaaaaaaahh
btw: ne ze bych o to pripojeni samozrejme stal, mam svoje ale nebavi mne porat ty strachy tady z toho.
jaka distribuce proboha? to je ethernet jako kazdej jinej, proste mam doma vic pocitacu tak si je sesituju abych mel pristup na net ze vsech ... a ze to tahnu vzduchem a ne dratem, ze sou ty pocitace od sebe 1000 m a ne 10 to uz je jen kosmetickej detail, ta sit je typove porad stejna...
btw: teprv ma zacit trstovaci provoz, vic info urcite bude ale ted bohuzel ne. Nechtel bych vas primet ke slintani, ja sice slintam, ale taky to muzou byt nejaky poplasny reci takze easy
jeeda. jeste ze nejsem pravne zodpovedny za ciny site czfree.net v olomouci... Jsem zvedavy kdo bude paltit ty pokuty. no ale to je jedno. hlavni kdyz to pojede. zvlada tady nekdo QoS?? Docela by se hodil pri rozdelovani konektivity pripojnym bodum.
Mam dvě karty. Brzo bude anténa. Mám sice snahu, ale zatím na nikoho "nevidím". Bydlím na horní části Hněvotínské naproti Benziny. Trochu doufám, že s nakonec někam přifařím.