jsem tu novej "bod jarov_wes" zdedil jsem jednu 626 s antenou (nevim jakou ale ma takove to sito dratene) a vyzkousel czfreenet podle navodu tady na webu. SUPER jsem konektlej jenze .... na casablanca (coz je podle jeho spravce jen v testovacim rezimu zadara a pak to bude za $ brrrr )
Dalsi signal kterej jaks taks chytim je IE a ruskailfradio jenze k tem se nejak neda pripojit, nevi tu prosim nekdo jestli jsou komercni a nebo freenetove a z ktereho nodu?
Jo abych to vysvetlil bydlim na ubytovne v Konevovce 212 (9p)okna mam na druhou stranu nez je Fyzik, Jarov, Tetrix apd. (takze antena na strechu nehrozi) :-(
Ale mozna bych se mohl prestehovat abych na Vas pekne videl )
Prez jakou zahradu?
Dit je to od vas furt po strese a pak prez Hajkovu ulici(cca 15m)mezi barakama..
Na monitoru jeste nejsem..brzo,
mel jsem se totiz stehovat,tak sem tam chtel zakreslit nove misto pusobeni..
Mluvil jsem s lidma z Mistralu, mne řekli, že technici udělají na místě průzkum a možná mi Inet natáhnou!!! Doporučili všem lidem v okolí Koněvky, aby jim zavolali na 241 00 51 00
a poptali se na možnost připojení - tož - udělejte to
Pokud vím, tak ano. Součástí je neveřejná IP adresa. Ale zapomněl jsem zmínit, že v baráku se musí dát dohromady alespon připojení za 4500,-, aktivace je za 3.000,- za byt.
To muze byt problem..
jedine zaplatit neco za 4500 to by byla aspon 512,ne??
A pak to rozvest po okolnich barakach,
Ja bych byl ochoten max.1000 mesic,ale min bych chtel 128Kb,spise vice..