čau, když bude mít někdo zájem, je možnost stahovat z mého ftp. nevím kam až to v dnešní době půjde, protože ze sítě už jsou jen zbytky :-( pokud bude chtít někdo něco ukládat, udělám mu extra účet. jinak login je : free a password je taky : free
adresa
Naposledy upravil dolby.digital00 04.10.2012 v 21:37
tak jsem byl nějaký nemocný... v pondělí se poptám! Jaké umístění by tě zajímalo? Je to sít v mototechně... tam se dá dělat hodně :-) Možnosti? já se nebráním taktéž ničemu. něco i klidně investuji natáhnu kabel atd (nějak rozumně) budu rád když se to propojí, nebo pokud má někdo nějaký nápad jak to propojit bez účasti eurosignálu abych se tam nemusel doprošovat, tak kliďo do svého monowallu mohu přidat 3tí síťovku a nejak to můžeme propojit, ale to nevim jak bychom udělali protože je naše síť za natem a já mam udělaný nat 1:1 na to ftp, no nechám si poradit :-) od vás
jedine co mě napada je kdyby nekdo proroutoval moji sit 192.168.5. na vaši. jenže to zase bude naprd kdyby to někdo někde používal... a co vy máte na mototechě za zařízení ? do netu se mě to dávat nechce to není ono. prvni věc je že to bude hltit linku do netu a druha je, že to už je jaksi venkem...