Aha, takze 5GHz signal tam nikde neni? To by se prave hodilo, s tema 2,4 wifinama jsou porad jenom problemy, to pasmo je strasne zaruseny.
Navic ja mam snad dokonce jedno volny 5GHz UBNT...ted me napada - co kdybych tohle UBNT dal jako AP k tobe a on by si samozrejme koupil druhej protikus? Ta krabicka co mi lezi doma je stejne myslim ve vlastnictvi Jablonky, jestli si to dobre pamatuju.
Jakou rychlost je mozny mu pak "garantovat"? Treba symetrickej 10Mbit je realnej?
Pak jeste je potreba mu v jeho cca 400m2 byte (to cislo je priblizny, ale realny) udelat wifi 2,4, nevim jestli na to bude stacit jedno APcko. A pripojit jeden desktop kabelem.
A asi zasadni dotaz - nemas nekoho, kdo by to cely udelal a nastavil? Ja jsem casove taky v pr...a navic bydlim uz ted na druhym konci Prahy.
Protoze o2 mu tam nabidli ADSL - a ted se zasmejte jako ja, kdyz mi to vypravel - 3Mbit down a 384Kbit up za 600 mesicne. Vic prej ne. Sraci jsou to :-)
Jak psal Unreal, je to normalni router, jenom tu mam pouze dve smerovky (spatnym smerem), tj. musel by se delat P2P spoj / pridat sektorovku a stozar je na spatne strane domu. Ale nic zasadniho. Horsi je, ze na ten blok A3 to mam nejspis taky pres stromy - jestli by nakonec nebylo lepsi napojit to na AP_Dan (v ulici K Ovcinu").