REJJA
rejja@email.cz
602743934
nenechávejte mi soukromé vzkazy, pište maily. Příspěvky vyjadřují moje soukromé názory, nikoliv názory společností, které mně zaměstnávají.
Díky za pochopení, pokud jste tohho schopní.
Jo to už víme že to udavači na ČOIku naprášili, ale na věci to v podstatě nic nemění. Pokud to bude mít papír tak už se s tím moc nenadělá. Předobjednávky fičí co vím stále dál.
REJJA
rejja@email.cz
602743934
nenechávejte mi soukromé vzkazy, pište maily. Příspěvky vyjadřují moje soukromé názory, nikoliv názory společností, které mně zaměstnávají.
REJJA
rejja@email.cz
602743934
REJJA
rejja@email.cz
602743934
Jako ISPíkovi je mi především jasné že dokud to nemá prohlášení o shodě tak to jde na moje triko... . Každopádně i4ka si je zdá se podle toho jakou "mlhu" kolem toho dělá na svém blogu a přijímáním předobjednávek vcelku jistá že to projde (to že si ostatní výrobci myslí opak je vcelku putna). Nepatrně opatrněji se k tomu staví Discomp a Penta - berou předobjednávky ale papír říkají více opatrněji. Každopádně pokud nebude papír tak je po humbuku a zisky ostatních zase budou ve starých kolejích. Jde jen o pár desítek mega ročně, dle velikosti dotyčného tedy žádná křeč.
no to ze i4 neco pusti do sveta a pak se jen ceka ... na to uz jsem si zvyknul .. ale kdyz uz bere predobjednavky i s predzaplacenim ... z toho mam celkem strach, protoze vracet prachy je vzdy ta nejhorsi varianta, radsi udelaji cokoli .. aby se nic nevracelo ... a tady se dostavame na tenky led ceske legislativy a jeji ohnutelnosti za urcity obnos .. a z toho prameni muj strach ... tedy, ze je spoj jako simplex nevhodny do tohoto pasma .. jo to kazdy rozumne uvazujici vi ... ale jde o ten onen papir .. a je otakza zda jej nekdo vyda ... a hlavne za kolik jej vyda ...
- development
- freenet, education
Což o to že se čeká je v pohodě, bylo dopředně oznámeno něco kolem Března. Ale to že si natruc ostatním výrobcům/zainteresovaným i přes rychle se rojící uklidňující zprávy ala EU - není krize, dokud se loďka nepotopí. Prostě si už nějakou dobu trvají na svém že to tu bude a to je to co mě trošku mate. Pokud to tu nebude tak pro mě se nic zvláštního nestane - jen ubude jeden žolík v rukávu a šáhnu po drahém spoji. Ale i4ka ztratí kredit (tedy u těch u kterých nějaký má) což je pro ně obecně špatně (a nebo jsou natolik velcí že je jim to skoro jedno).
To už je na každém . Pokud to projde tak první lehnou exponovanější lokace alias povětšinou města. Ale pořád jsme zbytečně daleko - není papír není láska .
Tak si tu do nového roku popřejme: CO NEJMÍŇ SRAČEK NA STOŽÁRECH, co nejvíc nových oveček, málo bouřek, hodně co nejlevnější konektivity, málo lagu a rušení, stabilní hardware a hlavně.. Trochu toho štestíčka a zdravíčka, ať mu nemusíme naproti..
No jo, ale to se tak nějak přehlíželo/líží a primárně to nikomu tolik nevadilo. Kdežto tadyk se jedná o sumičku která ostatní výrobce krapet zamrzí potažmo dost ISPíků taky nepotěší.