Nic Vam nezavidim ono by muselo byt co zavidet a to bohuzel jaksi neni. Ono o urovni dizkuze svedci ten fakac. Takze jaksi pokud Vas nekdo fakuje tak to Vam fakt nezavidim. Tim bych asi celou debatu ukoncil nic noveho jsem se nedozvedel. Za to vim co delat. K.
Nevim co by ses chtel dozvedet, navic to je interni vec ktera te absolutne nemusi zajimat. Clenove jsou informovani a vi kvuli cemu se s.r.o. zaklada a jakou bude mit funkci.
Timto to povazuji take za uzavrene a klidne si delej co chces, urcite ne jen me je uplne jedno co budes delat, ale jakmile to bude zavanet poskozovanim sdruzeni JM-Net o.s. nebo budouciho s.r.o. tak pocitej s nasledky.
Alexi,
když mne honíš kvůli BGPku a vyhrožuješ pokud mne nebudeš moct čekovat síť, že je to dobrý důvod pro NON-CZF tak mne laskavě vysvětlit když jsi na to tak pospíchal, že ta routa tam doposud není vidět. Něco chci a pak to nepotřebuju docela dobrý.
Jinak pokud ti teď neprochází data ladím si tu jako BGP stroj na serverových Windows který mám zapůjčený od jednoho klienta.
Alexi udělám ti zde jedno menší školení ohledně non-czf. Neustále do mne šijete, že nejsem CZFree síť jen protože jsem O.S. PWNet dal rozsahy. Nemusíme chodit daleko třeba do NFX z.s.p.o. či NCX to je jedno jehož jste členy jako nejvýše CZFree postavené seskupení. Tak a ted mne vysvětli Evkanet pobavilo mne, že toto z.s.p.o. mělo chvíli za člena TO2 jakožto majitele TO2BS s.r.o. která je novým vlastníkem Evkanetu. Evkanet byl natolik nekomerční, že mohl být členem tohoto z.s.p.o. a navíc byl tak moc CZFree, že byl prodán dceřinné společnosti TO2.
Takže než si začnete hrát na ty pravé CZFree tak se zamyslete i nad tím Vaším "potřebným" s.r.o. které většina asi tak 99% O.S. nepotřebuje to je fakt ověřený z tohoto webu.
Tak Alexi a co myslíš, že se stane když mne zařídíš spplitnutí do Non-Czf? Můžeš zkusit hádat stačí se podívat do ceníku Kabelnetu a do Vašeho ceníku.
Svým chováním totiž neděláte nic jiného než, že zejména sebe se snažíte přesvědčit o tom, že nejsem CZFree a hledáte někoho kdo by Vám to podpořil potažmo odsouhlasil. Jenže více neczfree subjektů je v CZFree více než dost třeba zmíněný extrém v podobě Evkanetu.
Takže svým úsilím milí Alexi docílíšli mého splitnutí bude to, že skončí moje morální závazky vůči CZFree a jediný cloud který budu respektovat bude tak maximálně Prosek.
K.
17.12.2011 v 15:24
Alex
Formerly known as Frogale zastupce cloudu 10.38
Az si priste nekdo vezme do huby Evkanet, necht si nejdriv nastuduje obsah obchodniho rejstriku. Je to tam napsane dost jasne... i kdyz chapu, ze nekteri mentalne slabsi jedinci tohle muzou mit problem pobrat a pochopit podstatu transakce.