vypada to bajecne, akorat takovou malou inspiraci -> neslo by to udelat nejak tak, aby se ty mapy cachovaly na proxy? tahat to porad znova pres modem docela zamrzi
Prosim take vsechny, aby si zkontrolovali pozici svych nodu, protoze jsem musel aproximovat souradnice od misi-ho a obcas je neco lehce vedle (zvlaste pokud node neni v centru Prahy)... Pokud je node vedle, tak si ho zalozte znovu a poslete PMko - smazu ten, co tam je...
asi sem blbec, ale já tu mapu vůbec nepochopil. Představoval jsem si mapu Prahy a na ní body, případně vyčerchované zhruba pokrytí - výhled. Jenže je to černá stránka s 20 modrými kolečky a když kliknu, tak uvidím ulici, ve které je kolečko, nicméně vše bez identifikace kde ten konkrétní bod je.
Situace - jsem zájemce o připojení a chci zjistit, jestli je moje místo pokryté, případně na který bod vidím. Lze to nějak použít, nebo to má celé nějaký jiný blíže nespecifikovaný smysl?
sorry, už jsem to pochopil. sem fakt debil ;-)
já čekal, že se mi nějaká mapa ukáže rovnou. Nepochopil jsem, že musím kliknout, potom dám zoom na level 29 a tak vidím větší část prahy.
Je to fakt hezký, (ještě bych uvítal větší velikost - o 50% na všechny strany, aby se ta praha zobrazila fakt celá, takhle mi dělá dost problém se zorientovat ;-)
Ty fotky jsou fakt bomba. Našel jsem svůj baráček, možžná i své auto před ním. ;-)
Zajímalo by mě, jak je to staré, protože některé věci jsou tak řádově 5-10 let staré.