vlaja: psal jsem kodanovi na mail, ale zeptam se znova i tady: WEbjsem procházel, ale moc jsem nepoznal co je realita a co je historie (vzhledem k tomu, že je všechno na něm tak 2 roky starý)....
I když jsme všude okolo vás (po sloučení s hellem už úplně) nemáme vlstně žádný peer, tak by bylo fajn s tím něco udělat. Je někdo s kým se o tom dá zažít bavit? Jakože jeslti už je Wanthalf fuč (jak jsem pochopil) je někdo další kdo se o síť a to, že to funguje stará? Někdo přece musí reřit placení konektivity, občasnou údržbu a eventuálně nějaký ten upgrade...
Takže: o administrativu a některé drobnosti se starám já, o AP BBK technicky Bubakk u kterého to je a o AP AF momentálně bf, který je tam v podnájmu.
S technickou stránkou věci je pro nás po odchodu medlise problém, nicméně plánujeme přechod AF na mikrotik,už dlouho, ale snad to nějak dopadne.
Kontaktovat mě můžeš PM, ale nejlépe mailem, ja tady dole ikonka
Zdravim, skoda te hospody kterou jsem prosvihl, nejakym zpusobem funguju jako admin a spolu se sousedem pres ulici zajistujeme chod access pointu. Rozhodne myslim by bylo v zajmu vsech komunitu trochu "ozivit" i po odchodu Medlise a Wanthalfa..
Staré AP snad běží ještě na 2.4GHz, 5G používáme až na novější páteřní spoje. Nicméně 5giga by snad měly být zpětně kompatibilní, ne?
(Pardon, ale už tam fakt asi 4 roky nebydlím, i když teď po letech bydlím zase celkem nedaleko... nicméně stejně mimo dosah.)
Ahoj vlajo. Co se děje? Nezaplatí se už ani konektivita do internetu? Nebo se sype hardware? Bydlím vedle na Novodvorské, ale je fakt, že starat se o to AP už nemám čas. Teď ho mají ostatně doma současní nájemníci, takže už není ani volně přístupné. Co chcete udělat s tím starým hardwarem? Rozebrat a vyhodit...?
Ahoj Pavle, už v době, kdy tu byla ta tvá známá, nepokryly vybrané příspěvky náklady na provoz . Dnes máme posledního platícího klienta....
Problémem je i bubakk, který totálně nekomunikuje.
Železo by snad ještě vydrželo, z mého pohledu ho ponechávám osudu.