PB001: tam nekde bydlej brozovi ne ? )
Xmasin: a nahodou na panelaky v pasekach nevidis ?
dneska sem byl s kamikem u jeho babicky v panelaku vedle merkuru. je tam videt po cely jizni strane mesta, mozna by melo bejt videt i k pb001. ale vsechno pojede jen na optice, pockame na 100Mbit, nebo pokud urychlene prijde 5.7Ghz tak to. 2.4 je plny. od pb je videt minimalne na 9 komercnich AP
Od sebe urcite ne, jsem na Bukovy, na strani smerem ke Spicaku. Do Pasek je videt z Bukovy. Az bude rozumnejsi pocasi, tak vezmu fotak a zkusim neco nafotit.
Závidíš, nebo jak jsi to myslel s tím ČTU ??
Když někde vidíš větší anténu, ještě to neznamená, že dotyčný něco porušuje. Nevíš jakým výkonem vysílá a jaký má utlumy na kabelu a vložených zařízeních. A navíc je vysocezisková anténa lepší pro svúj úzký vyzařovací diagram. To taková všesměrovka má sice třeba jen 5 dB, ale zamoří ti celý okolí.
njk typ psal ve foru o optickym pojitku ze prej ve spolupraci s free lbc vyviji njk pojitko ale asi s nekym jinym jak to vypada :(
mate uz v koberci njk karty+antenky ?
Navrhuji udelat schuzku o dalsim vyvoji CZFree v Jablonci a okoli, ja osobne budu pobliz o vikendu mezi 7. a 9. unorem. Uvital bych kdyby to nekdo zorganizoval a zajistil misto nejlepe v nejake hospudce.
Navrhuji udelat schuzku o dalsim vyvoji CZFree v Jablonci a okoli, ja osobne budu pobliz o vikendu mezi 7. a 9. unorem. Uvital bych kdyby to nekdo zorganizoval a zajistil misto nejlepe v nejake hospudce.