2 atan : muzes mi prosim poslat zalohu konfiguraku, kdy ti to delalo a sn zarizeni a verzi FW ? resil jsem to s vyrobcem a nejak se nam to nedari nasimulovat, pripadne i ostatni, kterym to dela. pouzivate fw pro eu nebo pro latinskou ameriku == jaky je ten max vykon 26 nebo 20 dBm?
Zkusil jsem zprovoznit nastaveni casu pres NTP, ale cas se nenastavuje a je tam porad rok 2000. Zkousel jsem servery ze seznamu a taky ip ntp.nic.cz a porad nic. NTP client update je zaskrtli. fw e18. Ma se jeste neco nastavit?
Zdravím všechny,
mám takovej problém s "Ovisem"5460 v2. Jeden kousek se mi dostal do ruky. Když ho zapnu, normálně najede. Když připojím síťovej kabel, tak se LAN 1 ani LAN 2 nerozsvítí. Dokážu se na něj přihlásit akorát bezdrátově.
Neví někdo, čím by to mohlo být?
Zkoušel jsem i bezdrátově přehrát FW, ale LAN porty prostě nefungují.
Díky za každou radu.
U padesátčtyřišedesátek rády ethernety odchází. Ze spodu na desce jsou dva ethernetový řadiče, který pak topí jako kamna. Zapni ovise do zásuvky a nech chvíli jet. Pokud bude po pár minutách ze spodu horkej, tak jsou řadiče v křemíkovým nebi. Pak máš několik možností - používat jako repeater, nebo vyhodit, nebo dát do servisu, kde ti to za nějakou stokorunu možná dají do kupy (tzn. vymění celej pajšl - nikdo se tu s tím nepájí).
P.S. ale pokud se po zastrčení kabelu ani nenahodí linka, tak budou řadiče v knedlíku i když by netopily...
Máš pravdu zespodu to docela topí.
Já si to myslel, že to tak nějáko bude. No nedá se nic dělat. Ve WDS režimu se taky bude hodit.
A jak se to zahřívá, nemůže to chytnout, nebo tak něco?
Ahoj,
internet mi teče drátem. Potřeboval bych nastavit WL-5460AP tak, abych se mohl připojit několika dalšími zařízeními pomocí Wi-Fi, ideálně pak i přes druhý Ethernet. Zřejmě budu potřebovat i nastavit překlad adres, protože mi vždy funguje pouze jedno zařízení se specifickou IP.
Na stránkách airlive.com jsem cosi o NAT našel v Release notes, ale bohužel se mi nepodařilo nic bližšího najít ani v návodu ani přímo v nastavení. Budu tedy potřebovat jiný firmware?