Panove,
pokud by jste meli neodolatelnou potrebu shlednout opticke pojitko Elspeedy 100-200RTX, pripadne mechaniku stredni verze Elspeedy 100-800IFX (doufam, ze ji stihnu smontovat, dnes v poledne jsem ji privezl z laseru :-) ), tak Vas srdecne zvu na vystavu ELECTRON v Praze Letnanech, kde vystavujeme a muzeme pokecat primo nad optickym pojitkem.
Hala 1, stanek C3 pod hlavickou firmy Antares-AZV s.r.o.
Mam k dispozici 40 volnych vstupenek, tak asi nebude problem, aby se na vsechny dostalo.
Kdo ma zajem, ozve se mi na PMko a ja mu poslu spojeni na mobilni telefon. Az dorazi na vystavu, tak mu prinesu volnou vstupenku.
Na posilane vstupenek uz neni cas.
chci podekovat vsem z CZfree, kteri navstivili nas stanek na vystave ELECTRON na vystavisti v Letnanech.
Doufam, ze se vam presentace optickych pojitek libila.
Skoda, ze jsme u stredni verze stihli do vystavy vyrobit pouze mechaniku, do Visnove se pokusime vyrobit i elektroniku, i kdyz moc casu nam uz nezbyva.
Zatim jeste neni znam termin konani srazu, doufam, ze se vybere alespon konec cervna, aby jsme toho stihli pripravit co nejvic.
Elspeedy
17.04.2011 v 20:49
tom.stone
Junior Member
Re: Podekovani za navstevu stanku na vystave ELECTRON
...tiez chcem podakovat za listky na vystavu ;o) ...pojitko je fakt pjekne udelane ...to male pojitko je fakt male ) ...na fotkach vypadalo o hodne vecsie ...a nove pojitko, no to je fakt nieco ) ...to proste clovek musi vidiet )
18.04.2011 v 09:34
elspeedy
Newbie
Re: Re: Podekovani za navstevu stanku na vystave ELECTRON