Ahoj.
Bydlim v Radlicich v ulice na Neklance. Uhel vyhledu je od nas asi tak cast centra (Karlovo nam.) az vezaky na Pankraci.
Myslite ze se tam nekde najde nejaky pripojny bod? Koukal jsem se na tyhle stranky ale zatim jsem nic nenasel (mozna jsem se spatne dival).
Zkus jestli vidíš na Malvazinky na bod Bakulák. Pokud ano, tak se podívej ještě jestli vidíš barrandovské sídliště, přesněji jeho západní konec (stojí tam jeřáb). Pokud taky ano, pak jsi na nesmírně strategickém místě !
Bydlim na kopci Devin, nad Radlicema..jestli na kopec vidite, byl bych tam schopen udelat ap..po zapujceni anteny muzeme vyzkouset...
fotky budou snad dnes vecer...
Ahoj ANTe i vsichni ostatni, zrejme jsi jediny no koho vidim. Takze bych se moc rad pripojil pri zrizovani GW u Tebe. Treba by jsme to mohli s klukama z radlic dat dohromady. Taky mam dojem, ze jsi na tak perfektnim miste, ze se jeste urcite nekdo prida. (jsem schopnej snad sehnat nejake zelezo nebo prispet fin.)
az budete nekdo ready..tak se ozvete, ja vystrcim antenu spustim linux s ftp/http reknu heslo a muzete testovat uplink/down..(antena bude asi vsesmerova..ip bude potreba na 192.168.0.X nebo dhcp
to ANT: jsem redy, ale zajimala by me jedna vec: jak to mas ty s pripojenim do CZFree. Jak jsi na tom s pripojenim k DEU nebo na ujezd? V pripade potreby je mozne se pripojit ode mne na DEU.
Ahoj vši,
bydlím na kopci nad Radlicema (Na Farkáně III/27), blízko Dancera (na jeho fotkách si sice střechu nevidím, ale antény by tam být měly). Moje fotky budou tak do pár týdnů.
P.S.: Nevíte, kdo je přípojný bod Mira?
tak kdyby mel nekdo chut testovat je k dispozici vse,pripojeni na inet je, ale omezene...spise po dohode s DEU. na test bude linux s ftp uctem na donw/upload...vsesmerova antena na kopci...zajemci nech poslou mail..