Nejak mi vytuhnul router. Z niceho nic mam prazdny hotsanic statistiky od patecni 4. hodiny. Router jsem restnul a probehnul i nejakej check disku. Visi na me jeden soused se signalem 9, mohlo by to byt tim?
Ahoj dělší dobu jsem se neozval ohledně připojení našeho domu v Zenklově. Nyní jsme ve fázi kdy už by to bylo možné uskutečnit , po domě jsou rozvody a je hotová příprava na střechu . Potřebuji ale poradit co nainstalovat na střechu , co za router , kdo by pomohl s nastavením atd, otázek mám víc proto se ptám nezašel by někdo na jedno teď někdy ? a neporadil ?
od patku router nejel,vratil jsem se az dnes vylezu na pudu a tam ticho...
vubec nevim co se mohlo stat,router byl vypnutej,na UPS sviti power OK,zkusim zapnout router a nic,tak ho vytahnu z UPS a zapojim do jiny zasuvky,router se rozjel,vrazim ho zpatky do stejny zasuvky na UPS a router jede,nabehl uplne normalne.pritom do vedlejsi zasuvky byl zapojenej switch a ten jel normalne...
Stalo se Vam to nekomu?
neprijdu,ve ct nemuzu,pokud se budete neustale snazit menit misto a termin,tak zrejme nebudu chodit vubec,protoze pak neni sance si neco naplanovat....