Danny tvou rychlou reakcí jsi mne fakt pobavil. Škoda, že jsem se ve Višňové s ostatníma nevsadil
Tak ted vážně Danny 6host má svou síť sakra daleko od mé a pokud by někdo chtěl zjistit jak to u něj chodí musel by si s tím dát stejnou práci asi jako se zjišťováním jak vypadá vaše síť nebo jakákoliv jiná. Zajímá mne tedy proč najednou ten zájem a ihned při prvním problému splitnutí do NON-CZF.
Takže Alex zjistil, že Vše funguje. Proč mne tady stále beží 512 kbps provozu s ICMP a SNMP od 10.38. Dělat tohle všichni tak máme za chvíli traffic jen o ověřování sítí.
Danny můžu ti položit prostou otázku, proč se zaobíráš s člověkem jako já když jsem pro tebe prachobyčejný blb?
Pár pingů jak píšu výše mne nevadí a ani nic skrývat. Jen mne vadí to, že mne někdo čmuchá po síti když já jiným to nedělám. Ptám se, ale k čemu je ten permanentní traffic ICMP a SNMP z 10.38 na 10.41 ? A ten je tam i ted. Jestli chceš Alexi klidně ti sem hodím provoz za posledních 48 hodin a to čekování neustalo a nejde ani o "pár" pingů, ale spíš o víc jak "pár tisíc" pingů.
K.
Prostě krása. Takže prosím Danny ideálně věcně, stručně, jasně a hlavně k věci. Zatím je to jen plk, plk, plk, plk, kec, kec, kec, kec. K problému toho provozu z 10.38.0.0/16 jsi toho zatím moc nenapsal.
Ale jen povídej dál ať vidíme co v tobě dřímá. Výpovídej se možná to pomůže a uleví se ti. Zatím mne to ještě baví číst, ale jen upozorním, že nemám takovou trpělivost jako Síma.
K.
Danny a co takhle místo tohodle dohadování se, aby jsi mne napsal co mám teda konkrétně blbě. Určitě nemám problém to opravit. Dobře Víš, že snaha problém řešit u mne je i když to někdy uznávám trvá (VPN konf )
Chtěli jste abych měl pevný spoj do CZFree ne jen VPN tak ten spoj mám. Když ho mám tak je zřejmě asi něco dalšího blbě tak mne to napiš. Dám to do kupy třeba budu mít další rekord v délce realizace, ale určitě to udělám.
Popravdě mne o tu mapu nejde. Opravdu za poslední dva roky nevím o klientovy co by nám přišel přes CZFree. Spíš je to o tom, že tu znám pár lidí a pokud mám čas tak i s nima někde na srazu pokecám. Letos to časově vyšlo takže jsem zajel i na Višňovou. Takže u mne reklamu přes mapu fakt nehledej.
V tomto mne mimo jiné šlo jen o to, že jsem si myslel, že na to, aby někdo mohl vysplitat půl sítě by se měl zeptat třeba rady CZFree a případně si to nechat odhlasovat jak vidno nemusel. Takže přejdeme k tomu co mne teda konkrétně chybí. K.