nechci se zastavat nikoho, ale pokud kupujes "ojetou" vec ... tak je treba pocitat, ze je to proste ojeta vec, snad necekas, ze za zlomek puvodni ceny, dostanes tu vec novou ? ...
- development
- freenet, education
co myslis ? to, ze je to prodavano jako "repas" ? ... no jo, ale jak uz jsem psal, cesky vyklad tohoto slova je ponekud jiny ... at uz se jedna o "ojete" pc, ktere v DE vyhazuji a u nas se na jejich prodeji napakuji lide co to dovezou a ani se nepodivaji ve vetsine pripadu jak moc bordelu je uvnitr .............. nebo treba "repas" elektromer, kdy je to vlastne elektromer co nekdo nekde sundal a nikdo vlastne nevi zda vubec jede ...
- development
- freenet, education
no ale to me nezajima ,jak si vykladaji repas nejaci lide, ja si ho vykladam tak jak jsem psal a jak to vicemene skutecne ma byt, jedna-li se o repas.To, ze se to u nas smeli mi neni putna, jinka bych to sem ani nepsal
Tim, ze jsi koupil pouzitou vec, jsi pristoupil na to, ze je pouzita ... pokud jsi chtel krasnou vystavni nablyskanou ... mel jsi koupit vec novou. Co k tomu vic dodat, jako ja chapu tve rozhorceni, nicmene koupil jsi ojetou vec za tasku hrusek, tak bych se nad tim nerozciloval pouzite auto z bazaru, je taky mnohdy rezave, hlavne kdyz jeho cena je vicemene zbytkova.
- development
- freenet, education