Ahoj,prave jsem dokoncil vystavbu node "CZFree.Net.djdodo.test".Pokud mate nekdo zajem se pripojit,tak mi funguje dhcp.Dejte mi predem vedet.
Jedna se dle mapy o node djdodo-ladvi (P.8)
Bydlim kousek od Ladvi v ulici Pod Vlastnim Krovem (v rodinnych domkach u stare vodarenske veze). Rad bych se prikonektil. Bracha to navic konzultoval s dalsim clovekem (bydli nekde u Davidkovy ulice), takze uz mas vlastne dve duse.
Potrebuju trochu info do zacatku (jsem programator (byvaly hardcore amigista), Linux mi taky neni cizi, ale co se tyka Wi-Fi, jsem uplnej zelenac
Rad bych taky internet, myslim, ze ve trech uz bychom poplatky rozdychali docela slusne.
Prestoze jsem (jak pisu) novacek, neocekavam, ze dostanu pristup na internet zadarmo. Ted ale platim litr za internet po ISDN mesicne - no fun. Jsem ochoten poridit vlastni server (mozna upgraduju, pak by to byl Athlon 1.4GHz, mozna neupraduju, pak by to byla nejaka stara sunka od kamarada), na dve anteny mam taky, na poplatky za konektivitu ven mam taky.
Ahoj,
ja taky platim telecomu jak mourovatej. Ale mam moznost Inetu od UPCecka, 320 / 96 za 1480, ale ja sam to nevyuziju (sedim u inetu v praci celej den). Takze bych rad s nekym tohle pripojeni sdilel.
Ales
Ja jsem ted taky pekne short of time, ale zas si vydelam na ty hracicky Jsem pro - za pulku konektivity pulku pausalu etc.
Koukal jsem, ze je kolem nas (Ladvi) velmi husto, co se tyka planovanych bodu, mozna bychom meli usporadat malou valecnou poradu. Svuj bod pridam do mapy, az budou fotky (pokud by nemely byt infra, tak az o vikendu, za svetla se domu nedostanu )
Já bych to sdílel klidně ve čtyřech :-) přeci jenom pri 320kbs je to 80 na jednoho, ale je otazka jak to bude zatizeny u poskytovatele.
Valecne porady se uz v kobylisich deji, je na to nejake forum, srazy jsou v nejaky hospe na stirce.
No jeste zkusim pockat na djdoda, jestli on by do toho nesel, asi ma AP uz hotovy.
Ales
Okay, 80 je pro me v pohode, myslim, ze s tim zatizenim to vetsinu casu taky nebude az zas tak brutalni. Konec koncu to neni jen o tom internetu, i kdyz to je hlavni duvod, pro do toho jdu (zcela drze priznavam).
Kazdopadne bych si rad s nekym promluvil normalne (treba v hospudce), nez narvu na zaklade internetove konference 10 litru do hardware.
Uvidime, jak se vyjadri djdodo.
cau lidi,poku mate hw(wifi kartu) tak se muzete pripojit na moje ap.pokud budete potrebovat nejaky dotazy,tak mi zavolejte na 608101100 a muzeme se sejit.dodo
Ahoj,
ja mam za 14 dni domluvenej test s kamosovym notebookem, ale nevim nevim jestli to bez externi anteny pujde...
Jak jsi na tom ty s pripojenim? Mas pevnou nebo jsi modemista?
Ales
Antena je zbastlena - udelali jsme ji z CD. Ted zrovna jsem online pres djdodo AP. Bohuzel ale na AP nevidim pres strechy, pocitac jsme museli dotahnout ke kamaradovi, takze na antenu ted koukame zprimo z okna.