používal jsem mapu a koukám, že napříč lokalitama (tohle konkrétně bylo někde kolem slatin/vršovic) vedou nějaký haluz linky. U všech nodů jako owen user pe3ny a odkaz na petriny web.
Prošel jsem ho , jednak okem a druhak google, ale po czfree jsme nenašel ani památky. Z informací, které mám, tak síť funguje na petřinách a to jako čistý ISP sro a s czf nemá společného asi kromě IP nic.
Tedy opravím je v mapě jako nonCZF ať to tam nestraší.
Myslim, ze zrovna tady je na miste jista opatrnost a rozhodne bych nepausalizoval. To ze se o tom nedaji dohledat informace na vygooglitelnem webu jeste neimplikuje, ze jde o sit, kde czf-tranzit nefunguje (pozadavek na nejaky "informativni" web je jen simandlovina nemajici zadnou oporu ve faq/czf ustave, ty "jeho" pravidla z mezicloudu rozhodne nejsou schvalena zadnou presvedcivou vetsinou). Je primarne potreba posuzovat technicke aspekty veci....
Pe3ny.net historicky prebrali sit Connection/Limet... ci jak vselijak se to jmenovalo (strucne: ex-Deuovo kralovstvi, ciselne vyjadritelne jako 10.10.0.0/16, 10.55.0.0/16, 10.1.0.0/16, 10.2.0.0/16) a do dnesniho dne infrastruktura minimalne v centru pro CZF tranzit z pohledu technickeho funguje. Napriklad z Vinohrad do Kosir se stale dostavam pres dnes "pe3nacke" centrum (Smichov/Andel)...