Zdravím, tak jsme udělali další dobrou zkušenost s touto firmou. Tato zkušenost nás vede k rozhodnutí nadále u této firmy již nenakupovat. Co se přesně stalo? Před časem jeden z našich techniků objednal optický kabel který firma i4wifi nemá skladem a objednávala ho u firmy jiné. Slečna Šulcová která měla objednávku na starosti se na tuto objednávku prostě vykašlala kabel byl dodán po delší době. Vzhledem k dohadům o délce dodávky na prodejně někdo akčně objednávku stornoval. Poté se začala u všech objednávek a faktur objevovat poznámka o tom, že jakékoliv zboží které se objednává jinde máme platit dopředu, protože jsme stornovaly objednané zboží individuálně objednané. Doplním, že i přes storno jsme zboží odebraly a zaplatili. Poznámka zmizela, až po zrušení a obnovení účtu kdy po pár dnech slečna Šulcová opět nelenila a poznámku o rozšířené její vysvětlení opět doplnila.
Po velmi ostrém e-mailu na adresu i4wifi situace dospěla do stavu kdy například dnes pro nás některé zboží není skladem a po konzultaci s jinými odběrateli s stejnýma podmínkama zboží skladem je.
Přijde mne zvláštní, že tato firma má čas se zaobírat takovouto žabomyší válkou na místo toho, aby se starala o to, aby měla zboží skladem a ne, že u všech položek je k dodání v lepším případě do 14-ti dnů v průměru do 30-ti dnů.
Musím se přiznat že I4 není jedinou firmou která se takhle chová - i jinde mají své zákazníky "rozškatulkované" a pro některé zboží skladem je a pro jiné není.... Jedinou radou je nakupovat jinde... bohužel....
No me hlavne fascinuje, jak nekteri breci jaka je i4wifi je spatna firma, ale stale tam nakupuji.
Me podrazil zmrd Sedlak jednou a od te doby tam neberem vubec. Sice nas jeste rok a pul SPAMoval, ale co jsem zavedl par pravidel na postfixu, mame klid.
A je dost slusnych firem, kde si zakazniku s dobrou platebni moralkou vazi.
Hezký den,
bude to spíše tím, že nechci za své peníze jen slepě nakoupit kdekoliv cokoliv. Byla bych mimo jiné ráda, aby ke mne měli prodávající alespoň základní slušné chování a řešili se mnou obchodní věci. Omáčka kolem mne opravdu nezajímá.
V případě Alcomy chování jejich rádoby obchodníka či co to bylo, nevidím jediný důvod proč s touto firmou obchodovat. Pokud se jejich obchodník neumí chovat tak proč bych měla? Nebo snad vy si necháte vynadat a pak s tím dotyčným uděláte obchod za půl milionu?
V případě Orcave je spor v jiné rovině. Za prvé byl vyvolán ze strany Orcave které se tak rozhodlo to zde řešit a naše byla reakce pouze na stejnou zkušenost jiného odběratele. Mimo jiné dodnes jsem neobdržela žádný návrh na řešení situace. Stále jsme v rovině slepého koupení zařízení a v případě problému nulové řešení a dodavatel když chci od nich řešení dělá mrtvého brouka.
Jinak s I4WiFi byli problémy i dříve a je pravda, že za InWiFi nebyli žádné. Vzhledem k tomu co se píše výše tak nejsme evidentně jediní kdo s touto firmou mají problém. Takže je to spíše na zamyšlení pro I4WiFi. Myslím, že trpělivosti jsme měli posledního půl roku celkem dost a pokud to prostě nejde tak to nejde doprošovat se nebudu.
Nebudu tu s Vámi polemizovat o tom kdo nebo co. Jednání I4WiFi se mne prostě nelíbí a tím to pro mne končí. Pokud Vám I4WiFi vyhovuje určitě Vám nebráním a ani nebudu komentovat to jestli tam nakupujete nebo ne to je Vaše svobodná volba. Máme tu demokracii takže nemusíme nakupovat jen v Tesle.
Nemuzu si stezovat, I4 je pražská a když je nejhůř, tak od nich koupim a do 4 hodin mám u sebe... To ze maji neustale vymeteny sklady je jina..
Reklamace pokazde probehla Ok.. A ze je Sedlak svuj svuj svuj.. Me to nevadi..
Rozhodne mam vetsi problem s tim, kdyz dostanu neco co jsem si neobjednal.. A to se mi u Sedlaka jeste nestalo. Dokonce jednou nedokompletovali dodavku, vse priznali a na sve naklady poslali znovu kuryrem.
Dobrý den,
firma Kabelnet má problém jenom s dvěma fa I4WiFi a Orcave. Pokud vy máte problém s námi tak o tom zatím nevím. Pokud tomu tak je tak mne to sdělte abych o tom věděla. LF
U i4 už nenakupujeme hlavně kvůli subjektivnímu dojmu, že věci co tam prodávají jsou nekvalitní. Měli jsme nakoupeno asi 10 5G všesmeru do kterých postupem času nateklo a muselo se vyměňovat. Jinak s firmou Orcave jsme spokojeni (hlavně s funkčností nových spojů 1S10). S alcomou zkušenosti nemám, ale z kuloárů vím, že s nimi jsou lidé také spokojení.
Poslední dobou koukám i po insiderově nabídce 10g a patrně se přímo někdy ozvu a zeptám se na podrobnosti.