Bud jsi videl nekoho kdo se za Joo vydaval, nebo vedome siris nepravdive
informace. Joo pro sva AP uzavira s vlastniky nemovitosti bezne najemni
smlouvy za dohodnute najemne a uhradu spotrebovanych sluzeb. Mame zajem
nabidnout kvalitni sit a tu je nutne i kvalitne budovat. Na handlech "my si
u Vas postavime AP a za to Vam nabidneme XY" takovou sit nevybudujeme a
proto uzavirame najemni smlouvy. Je to sice slozitejsi, casove narocnejsi a
financne nakladnejsi, ale s ohledem na spolehlivost a stabilitu site jedine
mozne reseni.
Tak do budoucna eliminujeme různé problémy a naši členové dostanou skutečně to, za co si zaplatí. Prostě myslim si, že každý, kdo investuje nemalou částku do připojení s Joo by určitě chtěl, aby vše probíhalo poctivě, transparentně a hlavně legálně.
Droopi, souhlasim s tebou. Někdy to Lubík trochu přehání. Jinak máte pěkný www stránky, ta mapa pokrytí je pěkná, jen aby se uskutečnila podle toho jak je namalovaná. To ostatně neovlivníte jen vy. Ty fotky fotíte vy? Jsou fakt pěkný. Jen škoda, že mi na moje dotazy odeslaný přes vzkazovej automat na joo.cz nikdo neodpověděl.
jestli nikdo neodpověděl, tak to se omlouvám. Mapa by se měla dodržet, neni jen tak namalovaný, ale pro všechny AP už jsou připravený papíry, ale musí ještě projít tro¨chu delším úřednickým šimlem:(. Ale problémy by se snad vyskytnout v tomto ohledu neměly.
Jestli budeš mít jakýkoliv dotaz, klidně mi napiš a já (pokud budu moci Ti rád odpovím
Zdarec!
Je mozny, aby mi nekdo z JooNetu popsal, jak to vypada z beznyho uzivatelskyho hlediska? Mam na mysli, co se na siti nabizi i nenabizi, jestli se na ni da aj neco zaparit, provozni povertnostni vlivy - proste jak to chodi v realu.
Na webu uvadite pripojovaci clensky poplatek 3900,-. Pocitam, ze celej aparat neco stoji, APcka, anteny, "nebytovy prostory" taky. I tech 300,- mesicne by se dalo utahnout :-) Jak je to ale do budoucna? Mam za to, ze vseobecne plati pravidlo - cim vic ucastniku, tim vic si muzou dovolit (rychlost pripojeni do internetu nebo zvysovat limity dat). Bude se tohle menit? Jsou na to nejaky pravidla nebo je to zalezitost clensky schuze?
Na to, ze v Plzni jsou ve skrze jen dve poloverejny alternativy (JooNet a patrne SurfNet), se mi zda, ze se o nich moc nemluvi nebo alespon ne moc verejne. Slo by uvest vic nez 8 duvodu, proc byt/nebyt Joo? Pohled zvenci mi totiz pripomina az moc institucionalizovany sdruzeni, kde se ponekud odhlizi od pravyho poslani, kdy se hlasi i k principum CZFree.