Takze koukam ze moc rychle se to v Plzni zase nerozjizdi,nevim jak dlouho jeste cekat modem uz mi nebavi.Odpoved jsem na otazku taky nedostal.Odpovi mi nekdo prosim kdy mam cekat pripojeni do Vejprnic? Jestli ne tak vyzivam dalsi lidi z Vejprnic a okoli jestli se chteji pripojit.Uvidime kolik nas bude vyberem providera (pokud nas tu nekdo pripoji pevnou linkou) a rozjedem to nebo. Zatim Zdary
no s temi Vejprnicemi budes pripojen mozna driv nez si asi po pravu muzes myslet . Mame ted rozjednanz nejvyssi barak ve Skvrnanech pro dlasi AP (z nej byly Vejprnice moc pekne videt), takze jestli tam vidis, tak ses v pohode....
jsem taky ze Skvrnan, tak uz taky chci aby to bylo co nejdriv.....
Jasný chlapi ne že jsem chtěl někoho urazit že nic neděláte a že se to nerozjíždí,ale jsem v koncích po.....nej Telecom už mi zněj hrabe. Takže dík za odpovědi a rozjednávejte a makejte a? se to sem ke mě ty vlny taky dostanou.Prostě až bude něco novýho dejte vědět.Kdybych se neodpovídal tak strpení,ja se ozvu sám.Jezdim za hranice na dýl,tam nemam spojení.No nic,makejte chlapi Zdary