Zdar lidi... jest-li se brzy nedáte dohromady, tak asi budete mít o jednoho možného zájemce méně. Protože mi sice chybí nějaké finance, ale také uvažuji, že bych si pořídil bezdrát sám...
Tak se konečně dejte dohromady...
Zatím zdar... A nezapomeňte...
Doba je zlá, a když si nepomůžeme, tak bude ještě horší...
Zdar Vsem,
jdu do toho, ale jeden kamos od fochu rikal, ze Zlin je totalne "zapraskany" a ze to tady vubec nejede. Ja tomu moc nerozumim, ale muze se stat, ze 2,4 je zahlcena? Jestli ano, nebylo by lepsi zkusit rovnou 5Ghz?
Jinak bydlim na Kutech v panelaku, vchod nejbliz u kurtuu.
Zdar Vsem,
jdu do toho, ale jeden kamos od fochu rikal, ze Zlin je totalne "zapraskany" a ze to tady vubec nejede. Ja tomu moc nerozumim, ale muze se stat, ze 2,4 je zahlcena? Jestli ano, nebylo by lepsi zkusit rovnou 5Ghz?
Jinak bydlim na Kutech v panelaku, vchod nejbliz u kurtuu.
kdes vzal ty 2watty proboha? vsecky tyto zarizeni maji max vykon 100mw. si jako myslis ze nekdo tam ma 2w zesilovac ktery zvlada obousmerny provoz (prijem i vysilani) pri te rychlosti? asi tezko
pánové chci se konečně připojit na normální net viz itnq.cz mrkněte tam a uvidíte normální ceny připojení třeba Anténa-poř. poplatek 500,- potom je n345kč měs. neomezený přístup, neomezené data, rychlost 256kbj, ukažte mi něco takovýho ve Zlíně...Jinak se připojím koupím potřební jen jako uživatel ale musí někdo přijít a namontit mi to!!Co nejdřív jsem z Otrokovic trávníků nízký barák...kousek od Alberta, možná bych mohl dohodit i kámoše ve vys. věžáku s výhledem na Zlín a druhý naBa?ov...kdyžtak sms nebo voletje na 606/741255
Tak jsem konecne navstivil rodice v Malenovicich. S vybudovanim NODu by nemel byt problem, je pridan do mapy jako Charlie (prezdivka brachy). Fotak jsem sebou nemel, fotky udela bracha. Ve srovnani s byrokratickym opruzem s NODem v Olomouci je to tady naprosto v pohode.