To s tim devypatlatorem jsem moc nepochopil, zkus mi to trosku osvetlit, diky. Jestli to mel byt nejakej vtip, tak to nefunguje.
"A samozrejme, ne kazdemu "voni", ze by do veci kecalo vic (hure ovlivnitelnych) lidi" - To se mi nelibi. Mam radsi styl prime demokracie. Jeste jsi ale neodpovedel na moje otazky. Pribyva k nim dalsi. Jakou dimenzi sis na zacatku predstavoval, resp. kam chcesh aby to doslo ted?
Danny prosimte odpust si ty trapny urazky, kdyz das do devypatlatoru ten muj prvni text, tak nevyhodi zadnou zmenu. Mel jsi to napred zkusit nez jsi chtel bejt vtipnej, zbytecne se ztrapnujesh.
Problem s pojmy nemam, spatne jsi me pochopil. Me se prave libi, kdyz do toho muze kecat kazdy, nelibi se mi, ze se snazis rozhodovaci prava dat do rukou zastupcum. Vim totiz, ze to nikdy nikde nefungovalo ke spokojenosti vsech, ackoliv si ty sve zastupce treba zvolili. Oni totiz takovi zastupci pak nezastupuji pozadavky svych volicu, ale spis svoje zajmy. Podivej se na vladu a pochopis to :-)
A ted nevim jestli ja spravne chapu tebe, protoze jsi uplne nezodpovedel druhou cast moji posledni otazky. Jak to teda chcesh mit?
Podle me je prima demokracie nejlepsi cesta. Ten, kdo necemu nebude rozumet nebo proste nebude chtit, se hlasovani nemusi ucastnit. Pak ale musi pocitat s tim, ze ztratil svou sanci neco ovlivnit a musi se spokojit s vysledkem. Je to velmi jednoduche. Napady a navrhy muze delat kdokoliv, bud s tim pochodi a nebo ne. Pokud jo, bude se hlasovat.
Sorry, ale sh a š je jen jedna z veci, diakritiku to tam spravne dohazet neumi. Takze je to na nic. A ty nerikas veci natvrdo, ty urazis a dela ti to dobre. To delaji zamindrakovani chudaci, tak s tim pls prestan.
"Snazis se sice bojovat, ale v danem okamziku spis strilis na vojaky ve vlastnim okopu" - Nebojuju, celou dobu se jen ptam, jestli sis vsimnul :-)
"Ale chapu, na Proseku jsem asi vyse jmenovanym vymalovavan jako verejny nepritel #1" - Jak te kdo maluje me nezajima, ja jen vidim jaxe chovas v diskusich tady, vcetne chovani ke me. Viz prvni odstavec. A konec flejmu, navrhuju tenhle prispevek zmoderovat.
Vlastne ne...udelal nekdo uz navrh na kriteria, o kterych se tu mluvi na zacatku? Nebo budou pro kazde hlasovani unikatni?