Zdarec palec fšicí!Tagže, s pár kamarádama (4) v zadních Skvrňánkách máme v úmyslu vybudovat sítičku.U mě na baráku - Pecháčkova 6 - hodně vysoko - by byla sektorovka 180° a zbytek by se na me píchnul směrovkama.U nás v baráku totíž plánuju vybudovat sí? a připojení k netu - 64kb/s,takže by se pak do netu dostal i zbytek sítě.Finanční řešení je jednoduchý,kažedej si zakoupí anténku a k tomu věci potřebné a na AP u mě na baráku by jsme se složili fšicí.No a pak už jen vesele pofrčíme, jde vo to, aby s tim milé a veselé ouřady byli spokojeni a pofrčíme do netu...tradááááá VIVA SkvrnaNET!!!
Jestli jste na takovym místě na Škrňanech, že vidíte na Město Touškov (severozápad), tak tam vim o jednom člověku, kterej by měl 100% zájem se na vás pověsit.
Jupí,snad se dočkáme.Nevim kolik lidí se Tě už registrovalo,ale snažil jsem se to poslat všem co by měli zájem.Jinak se snažim samozřejmě lanařit další lidi a vypadá to,že by jich mohlo být i dost...jinak mě bude u srdce hřát,když pojedem přes JOO! a surfnet utre (_/_)....
A kdo ma prosimte nastarosti AP na Skvrnanech?Videl jsem ze hodne se okolo toho tocis ty a potom droopi.Potrbuju neco vyresit,mel jsem to trochu rozjety s droopim.Ale mohl bys teda ty?