kabelnet
senior member zastupce cloudu 10.41
|
Tak Alexi node které uvádíš jsem opravdu přeznačil do stavu CZF a měl jsem k tomu určitý důvod. Tím důvodem, bylo chytit za límec někoho kdo se schovával za ... client.ufon.cz. Pomohlo to a přiblížilo o koho se může jednat a dnes je to v podstatě o třech podezřelých lidech kteří nám zaškodily způsobem, že celá tato debata je slabým čajíčkem pro děti. Omlouvám se pokud se tě to nějak dotklo. Jinak možná ted co napíšu tak pochopíte důvody proč jsem to udělal. Osobně ty lidi z těch dvou node naprosto nemusím. A to, protože podporují naši přímou konkurenci a když je splitneš do obsolte tak se určitě zlobit nebudu. Šlo jen o to ukázat na chvíli propoje na tu konkurenci to je celé. Někdo se chytil a my ted již víme kdo a co s tím. Omlouvám se zdejší debaty relativně zkousnu, ale aby na jiném foru kde se bohužel nemusíte registrovat takže jste v relativní anonymitě o majitelce někdo psal, že je to podvodnice atd, že nemá IČ a registraci. Přitom stačí zagooglovat. To kdybych sem napsal o komkoliv z Vás tak se Vám to asi líbit nebude. Výhodou tohoto fora je, že jsme všichni regnutí na jiných forech musíte hledat bohužel.
Ještě jednou se omlouvám. Doufám, že to snad pochopíte.
Jinak Alexi co se týká té debaty tak po uzavření našich AP zejména Dubeč, Hostavice a Prefa směr TTC příspěvky jinde ustaly. Takže omlouvám se pravda za jiného, ale tomu přispívání jsme svým způsobem pomohli. Na druhou stranu nám to pomohlo k výběru na dva lidi a ted stačí, aby jen postnul. Máme již vytypované dva lidi kteří možná přispívaly nezávisle na sobě a dělali flame na jiných webech. Alex ví.
Celkově debata byla vedena v duchu, že mne lezou i jiní do zelí. Osobně to moc neřeším. Takže asi tak. Hezký den K.
Naposledy upravil kabelnet 08.09.2009 v 12:30
|