6Host nemá mappera, takže doposud jsem mu tyto node upravoval já. jenže 6host respektive sdružení PWNet vadí JMNetu takže JMNet vymýšlí jak kde škodit. A toto je jeden ze způsobů. Rád bych to editoval bohužel nemůžu navíc jsem ted chtěl dát jeden node v uvedené lokalitě a zjistil jsem, že Node nelze přidat. K.
06.09.2009 v 17:58
Alex
Formerly known as Frogale zastupce cloudu 10.38
Jako mapper Jizniho Mesta musim na zadost upravovat vsechny nody.. zatim mi nikdo nenapsal..
Oficialne asi nema jmnet zminovany pwnet moc v lasce, ale to nema nic spolecneho s jakymkoliv mapperstvim..
Takze doporucuji 6hostovi, aby kontaktoval me a ja mu moc rad veskere zmeny provedu..
8an: neposílej plz kabelneta na tech@ protože z něj jsem ho úmyslně poslal sem, aby to bylo veřejný a dalo se to odebírat.
kabelnet: Pokud máš něakej problém popiš konkrétně co, kde jak. To co sem zatím píšeš je jen mlžení takže se pak nediv , že jsou pak na tebe lidi nasraný.
Navíc jak už se tu psalo - mapper má nastavovat věci, které nemůže nastavit vlastník nodu. Primárně se mají ale o nody starat vlastníci, kteří samozřejmě můžou editovat svůj node vždy a všude. A speciálně 6host všude vykřikuje jak je czfree , takže jestli si ani sám needituje svoje nody, tak už je napůl cesty ke statusus NON-CZF
A k tomu sitelu. Bordel je v tom teda dost. Uklidím ty věci kolem NFX, a vy ostatní co tam máte puntík se zamyslete, proč tvrdíte, že jste czfree, když nepeerujete ani se sítěma ve stejnym baráku.
07.09.2009 v 10:39
kabelnet
07.09.2009 11:45
Tento příspěvek byl moderován. K jeho zobrazení klikni
[zde]
(Moderated by
ptak)