Ja si myslim, ze by stacilo navrhnout k hlasovani jednoduche pravidlo, ze clenove rady mohou libovolne informovat o vecech na kterych se rada jiz shodla - tj. napr. libovolny radni muze upozornit mailem na konani noveho hlasovani aniz by to vyzadovalo nejake dalsi schvalovani uvnitr rady.
Ahoj,
souhlasím s Váma, ale já jsem tu radu zmínil jen jako příklad. Já s komunikací v této radě a mimo tuto radu nevidím problém. Byl to jen příklad. V současné radě zatím nikdo nevydal oficiální zprávu bez předchozího projednání radou.
Spíš to potrefí nic.czf, kde není jasné co je oficiální a co je soukromý mail. A navíc není možné oficiální maily ověřit. Dalo by se říct, že to RFC jsem napsal kvůli tomu, že danny soustavně pokládá soukromé maily za oficiální a naopak a ještě se o tom hádá např. v konferenci rady. Jinak bych s tak samozřejmou věcí neztrácel čas.
To RFC v tom konečně udělá přehledný pořádek a bude vše jak má být. Možná pomůže už jen to, že si to lidi přečtou a příště už si popřemýšlí o tom co vlastně rozhoduje, zda je to mail oficiální nebo osobní atp.