Jen informativně:
Kdyz vse dobre dopadne, tak bych mohl mit nejakej komp pro AP2 do konce tydne (ale jeste nevim co to je za konfiguraci a jestli to ma 150 PCI slotu )
mám nový info o těch podmínkách umístění AP na střeše 946
1/ musíme si pronajmout asi 1m2 na té střeše (pro umístění PC) kterej vyjde asi okolo 1k na rok
2/ ptal jsem se že by jsme tu bednu dali do vytahárny ale řekli mi že radše né, protože za tu zodpovídá jiná firma (vytaháři) která by s tím stejně asi nesouhlasila
3/ problém je s rozvodem elektriky, jsou tam dva problémy buď a/ když jí vezmem zrozvaděče STA kterej tam je hned vedle na zdi tak musíme požádat firmu ktérá zase dělá pro ně televizní rozvody aby s tím souhlasila že si za ně uděláme vlastní zásuvku b/ natáhnou si vlastní asi z posledního patra - ale tam se bojím aby po nás nechtěli aby to dělali nějaký elektrikáři - kůli bezpečnosti atd...
4/ a samozřejmě je potřeba se s nima dohodnout na platbách za tu elektriku, jestli jsem to tu správně ve fórech vyčetl tak by to nemělo být o moc víc než 1k ročně.
5/ je třeba udělat tu žádost + nějaké plánky jak to tam bude
6/ vyvstává otázka kdo bude jednat o pronájem já nebo správce AP?
7/ a jakým způsobem se ten provoz bude financovat?
8/ ještě mně napadá jestli by jsme neměli zjistit u té Casablanky, která má 2x AP hned vedle na střeše, jak to tam mají nainstalovaný a jaké používají kanály.... ale tomuhle moc nerozumím ..... vlastně chci položit otázku můžeme narazit na problém že a/ nám/jim to nebude fungovat a za b/ tím pádem nás mohou donutit to sundat??????
stehovat se budu cca mozna po pul ruce. nicmene cas na vybudovani AP (prip. WLAN site na velke ohrade) bych si udelal.
HW sezenu, potreba bude koupit WLAN karty.
pokud mate nekdo moznost umistit technolgii ve stresnich prostorach (AP), popr. moznost vybudovani spoje napr. ohrada <-> barrandov , ohrada <->slivenec, tak dejte vedet..
Jsem zde uplne novej. Bydlim ve stejnym baraku jako Spooky - takze cekatel na AB2. Mohu poskytnout: PC486/DX4 4xPCI 4XISA VGA sitovka (neni tam HD a pameti) a 14" monitor. Nejsem na 100% presvedcen o funkcnosti, ale mohu odzkouset pokud o to bude zajem. Jarouch