bootloader je zaváděcí část systému který běží v AP (to už je buď originál Ovis, nebo třeba APPro). Pokud se zobrazuje hlášení "we detected your system....." pak update pravděpodobně proběhl v pořádku a AP již nyní podporuje tuto originál Ovis recovery funkci.
taky jsem si pred casem hral s fw od APPro a pri navratu zpet byly nejake problemy, uz si to moc nepamatuju ale na APPro se pise:
"-Ak chcete na WL-5460AP s firmvérom WL-5460AP-v2-eX(X znamená akékoľvek číslo) použiť neoriginálny firmvér, najprv nahrajte do zariadenia staršiu verziu firmvéru WL-5460AP-3.2.1.3.9eu (dostupná na download stránke), až potom neoriginálny firmvér.
V opačnom prípade môže dôjsť k poškodeniu zariadenia"
takze bych zkusil natahnout promo z menu APPro rovnou tenhle starej FW
Pokud se to zadaří, tak potom pozor při přechodu z v3.2.1.3.9eu na novější. je třeba to dělat přes intermediate firmware od ovisu. nachází se v některém z balíčků s fw. e5, či e8 ke stažení na airlive.com.
dik, ale presne tenhle balicek jsem pouzil v postupu, kterej jsem popisoval na predchozi strane a po flashnuti a restartu na 3.2.1.3.9eu router rozviti cervenou ledku status a dal se nepohnu.
to se mi stávalo jen při použití Mozilly, v IE se mi to ještě nestalo... těžko říct kde může být chyba. zkusil bych stáhnout fw znovu z internetu pro případ že by byl třeba špatně stažený jinak už nevím.
TO kalousj: arp -d mu pravděpodobně nepomůže vzhledem k tomu že mu AP při použití toho opravného balíku nenabootuje do konce.
tak konecne uspech. IE7 i FF pri nahravani firmware kolabovali, takze sem na to zkusil IE6 + 3.2.1.3.9eu pak Intermediate-firmware a nakonec 5460APv2e15_czech_b2_httpupgrade.bin. ty posledni dva fw jsem uz delal normal ve firefoxu. takze diky vsem za pomoc, hlavne
xkonde00
No jsem rád že to chodí. Ta emergency funkce se klukům z Ovisu povedla, ovšem má to takovýhle mušky :-( Je fakt že do teď jsem to dělal jen na IE6, tak jsem netušil, že to má s IE7 problém...
Na serveru ovislinku se objevila nová verze e17. Zatím jsem nezpozoroval žádné změny. Nadále přetrvává problém kdy po přihlášení k FTP serveru v módu WISP a nastaveném virtual serveru nedojde k výpisu složek (příkaz LIST).