Ahoj,
v pasmu 9.5GHz mi před pár měsíci ukazoval pan Klečka z i4wifi jakýsi derivát (prototyp) 2x zvětšené CM9ky kterou upravují na pásmo 9.5GHz.Pásmo by snad mělo být volné při splnění podmínek kdy bude někde na "konci" sítě kamerka což pak spoj "legalizuje" .Nevím co je na tom pravdy,ještě sem se po tom ani nepídil jak jsou daleko stím naroubováním na Mikrotika,ale snad za ty měsíce pokročili a ani nevím jestli je to pásmo skutečně volné :-) .
Každopádně nerad bych na další pásma pod 10GHz zapoměl,ve výsledku už by to právě levné pásma pro koncáky/menší odskoky chtělo :-) .
jj ja to rikam tez ... ze patere mestem zacneme stavet na koupenem kmitu ... bo to sve vyhody ma .. a desitka zustane na skoky na dedinach .. pripadne pres ulici ...
jinak lepsi veta " što slučilos ? eto pokurvilos ... "
- development
- freenet, education
REJJA
rejja@email.cz
602743934
nenechávejte mi soukromé vzkazy, pište maily. Příspěvky vyjadřují moje soukromé názory, nikoliv názory společností, které mně zaměstnávají.
Díky za pochopení, pokud jste tohho schopní.
REJJA
rejja@email.cz
602743934
nenechávejte mi soukromé vzkazy, pište maily. Příspěvky vyjadřují moje soukromé názory, nikoliv názory společností, které mně zaměstnávají.
Díky za pochopení, pokud jste tohho schopní.