Ahoj, mapa je super, fakt velkej pokrok po tech letech, co delam se starou. Narocnost na pocitac je v husteji zasitovanych mistech enormni (Core2Duo@3.16 GHz) a rychlost vykreslovani klesa znacne, ale samozrejme je to porad lepsi nez stary staticky engine.
Jednu vec ale nechapu: vubec jsem neprisel na to, jak pridavat/menit linky mezi nodama, pokud to jde, tak mi prosim poradte, diky.
Mám možná blbej dotaz ale již dlouho mě ta myšlenka drží, co spojit data mapy s Nagiosem ? at už jedním nebo možnost generovat pro lokální Nagiosy data...
Podpora HTML v popisu bodu se hodila.. myslim, ze s tim zase takovy problemy nebyly, aby se to muselo zakazovat.. Aspon nejaky tagy pro odkaz nebo bold ci kurzivu...
No nevím, jestli do popisu je potřeba HTML, podle mě to zas tak nutné není. Spíš bych k popisu dal možnost připojit komentované odkazy např. na fórum nebo fotky nebo statistiky. Prostě odkaz s popiskem, možná i standartizovanou třídou, aby to mohlo mít jednotné ikonky pro nejčastější kategorie :-)