Doc
Senior Member
|
rychlo-preklad |
Příspěvek č. 29 |
Jak dìláte? Já jsem PhD student ve Filadelfii, ve Spojených státech, kde já studuji internetovou politiku. Spoleèenské bezdrátové pøipojení do sítì získávajících více pozornosti zde ve Spojených státech a já pracuji na projektu zdùraznit úspìšné pøíbìhy z Evropy. My pøipravujeme hloubkovou zprávu která zkoumá úspìšné spoleèenské bezdrátové sítì a hlavní námìty novátorské projekty které pomáhají k revitalizaci úsilí oslovit digitální dìlení a podporovat všudypøítomné a dostupné široké pásmo. Zpráva, kterou my pøipravujeme bude sdílená s významnìjšími mediálními východy, federálními vládními úøedníky a komisaøi, parlamentním personálem, a vùdci z významnìjších velkomìstských aglomerací.
Já jsem cestování k Evropì setkat se s vedením z klíèových spoleèenských bezdrátových sítí a já chci zdùraznit CzFree.sí. Nicménì, já mám tìžké èasy nalezení kontaktní informací pro CzFree.sí. Já ètu o vašem projektu a vìdìt, že to je souèástí CzFree.sí. Já jsem doufající mùžete být schopný dát stýkat se s nìkým , kdo mohl mluvit o tom jak sí nastartovala a jak to pracuje. Já budu v Praze v bøeznu 10 nebo bøezna 11.
Já je rád, že poskytnout více informací o projektu a o mùj PhD výzkum, samozøejmì. Prosím dejte mi vìzte, jestli vy- -nebo další kolega s CzFree.sí- -jsou k dispozici se setkat s mì pøíštím mìsícem. Já bych velice moc bych ocenil toho.