Dotaz, jak se "správně" provádí reset u StraightCore GWP-207ve? Mám obavy, že jsem ho odpravil. Nyní pingnu 192.168.1.1, ale na webové rozhraní se nedostanu.
Pokud ho pingnes, tak je v poradku.Pokud si neprepisoval vnitrni IP tak by mela byt IP 192.168.1.1.Mam podobny HW a chova se take vselijak.Hlavne v update firmware jsem mel velike potize.
nastav si IP 192.168.1.10
masku 255.255.255.0
branu na 192.168.1.1
dns 192.168.1.1
Bohužel. :/ Vtipné je, že 10 na posledním oktetu taky používám. Tohle nastavení jsem již samozřejmě zkoušel, ale prd. 192.168.1.1 je na ping dostupná, ale webové rozhraní stále nelze zobrazit.
Bud je tedy nastavena jina vntirni IP apecka,ale ta by se tedy mela presmerovat.Jedine co me jeste napada je nefunkcni reset.Mozne je treba zarizeni rozebrat a vyresetovat vnitrni pamet natvrdo.Pokud tedy neni lespi uplatnit zaruku.
Záruku asi neuplatním, jelikož jsem to kupoval od soukromníka. Spíš bych to asi opravdu viděl na špatný reset, jen jsem si to potřeboval někde u někoho ověřit.
Rozebrat, hm, nejsou tam šoubky... je to přivařené, takže rozebíračka bude asi pěkná ničitelnost, že? Nebo je někde dostupný nějaký "něžný" návod? Pár obrázků jsem díky tomuto fóru našel, jen to byly picsy už rozebraného kusu.
Priloz magnet, zapni zarizeni, po cca deseti vterinach magnet odstran a nahraj tam firmware pres TFTP - postup shodny jako u osatnich zarizeni zalozenych na RTL8186
Vcera jsem u zarizeni straightcore 627ST upgradoval firmware.Po dokonceni flashovani ale uz AP nenajelo.Nasledoval reset ale ten nepomohl.Neslo pingnout ani se na nej prihlasit.Nechal sem tedy AP zapnute a asi po 5 minutach jsem znovu resetoval tlacitkem natvrdo ,znovu nastavil IP a opravil pripojeni.Po te zas bylo funkcni.
Kdybych si mohl vybrat znovu , tak StaightCore nikdy vice(alespon ne tuto radu)
Ahoj, jsem našel tenhle thread když jsem řešil stejnou věc - jednotku jsem vyresetoval magnetem a přestala uplně odpovídat, neměla reakci na ping, http, nic... Wiresharkem jsem jen zachytil ARP, ale to bylo vše... Nakonec pomohl reset silnějším magnetem (fakt!), po něm už jede bez problémů a snad ještě vydrží bez kuchání.