To je trapné ....
Odkazovat se na nějakou komunitu... Vždyť ta komunita dělá naprosté hovno!
Rada nebyla ani schopna nechat volit další radu, natož sama něco dělat. Mezicloudy naprosto to samé, taky hovno dělají.
Jeden jediný člověk něco dělá, ještě to říká všem ostatním a to je teda špatně? No fajn, tak se může taky zařadit do té dlouhé řady nicnedělajících osob a budeme mít naprosto krásné ... nic.
Nevšiml jsem si, že by Simandlovi někdo zakázal nějakou manipulaci s daty či s čímkoliv jiným. Co není zakázáno, to je povoleno, to platí hodně dlouho. A opět to ukazuje na naprostou neschopnost ex-rady a mezicloudů.
Já bych navrhoval, aby se mezicloudy v tichosti a bez ostudy dobrovolně rozpustily a bude klid.
Stejnak jediné, co tu možná lidi spojuje, je fórum a to vždycky nějak jelo a nějak pojede ... Bez ohledu na to, že se počet příspěvků, které něco nového přinášejí, blíží nule, o čemž jsem již několikrát psal.
Danny, co takhle vyhlasit mezicloudove referendum "Mezicloudy zadaji, aby Simandl SMAZAL neopravnene nabyta data a prohlasuji, ze Simandlovi nikdy neudelily mandat k jejich sprave a archivaci" ?
Potom by z toho skutecne byla kradez aspon v komunitni rovine, kdyz uz bohuzel ne v trestne-pravni.
Chlapi nechte toho už, jestli jste si neužili všeho dosyta, tak si dejte souboj v nějakém lesíku a ne na fóru, pohřbíváte tím to, co máte rádi - celé czf. Slyším v tom hodně řeči "to on si začal" nebo souboj o to, kdo je silnější, případně komu se povede dát druhému horší nálepku. Tohle vlákno přestávám odebírat, je libo pokračovat v jiném ?
Ohánět se autorskými právy, které nám všem lezou krkem mi přijde jako zoufalé. Nesouhlasím s tím, co se stalo, a nebudu sobě ani jiným kazit život osočováním, nářky a hádkami, také jsem to pravda dělal :-) Tož to vemte jako zkušenost, ode mne i svojí, něco se holt nepovedlo. Možná nejste ještě ve věku, kdy jsou důležitější vztahy, než vlastní zraněné ego.
Decko nevychovas tak, ze ho pohladis po hlave (zvolis do Rady), nebo se budes divat (tak toho nechte) jinam kdyz rozbije 2-3 okna. Stejne tak je to se Simandlem.